AcasăEconomieCharm Group, vedeta videochatului internațional la AW Awards 2016

Charm Group, vedeta videochatului internațional la AW Awards 2016

Charm Group a reușit să obțină premiul „Best Emerging Cam Studio of the Year” prin studioul Manequeen și premiul „Best Smile” prin modelul Arianna Eden. Totodată, compania a avut încă 6 modele nominalizate pentru alte distincții la AW Awards: Amy Devine, Leticia Lee, Annia Miller, Caroline Mayer, Tracy Carter și Mistress Jordan. Aceste succese confirmă încă o dată organizarea impecabilă și serviciile speciale pe care Charm Group le pune la dispoziție modelelor sale.

13479354_1254125897933604_1245409515_n

Annia Miller, model pentru artiști la un eveniment cu mari vedete, la Los Angeles

Ca urmare a impresiei extraordinare făcută la acest eveniment, modelul Annia Miller, una dintre cele mai cunoscute nume printre modelele de Live Cam, a primit o recompensă deosebită din partea Jasmin, cel mai mare site de live cam din lume. Astfel, una dintre pozele de profil ale modelului, realizată de echipa de fotografi a Charm Group, va deveni sursa de inspirație pentru o pânză creată de un faimos artist digital. Evenimentul va avea loc în luna iulie, 2016, la o galerie de artă din Los Angeles, California, cu acces doar pentru VIP-uri.

 

 

13457828_1254125894600271_1271475187_n

 

De asemenea, Jasmin este în negocieri cu mari producători de materiale promoționale, astfel încât imaginea modelului Annia Miller să apară pe tricouri, accesorii și decoruri pentru locuințe, în magazinele din Statele Unite. Charm Group privește această colaborare ca pe o mare onoare și o confirmare a faptului că profesionalismul pe care îl demonstrează în promovarea modelelor sale are recunoaștere internațională.

 

Charm Group, inima videochatului în România

Charm Group este cea mai importantă companie de videochat din București și un standard de profesionalism în domeniu. Grupul reunește 5 studiouri premium din centrul Capitalei: Charm Studios, Manequeen, Allure, Tandress și Pritti. Charm Group este prima companie de acest tip din România care a adoptat standarde de management corporatiste. Prin acest model de organizare, garantat de o echipă cu mare experiență în domeniul asigurărilor și domeniul bancar, videochatul a devenit credibil și serios ca orice altă afacere.

 

 

 

 

Respectul desăvârșit arătat modelelor, eficiența excepțională a serviciilor de training și transparența completă a activității conferă bazele unui business solid. În acest fel, orice tânără care dorește un job excelent plătit, perfect legal, în care să-i fie asigurată discreția, poate găsi un angajator ideal în Charm Group. Compania promovează ideea că orice persoană onestă și dornică de o viață mai bună merită tot sprijinul pentru a reuși în viață. Acest model de business a fost recompensat și prin alte premii internaționale: “The Best BBW Model Of The Year” și “The Best Emerging Studio of the Year”, la Live Cam Awards, în Barcelona, 2015. Totodată, Charm Group a fost învingător la categoriile “Best Live Cam Studio” și “The Best BBW Model Of The Year”, la Live Cam Awards, Barcelona, 2016.

 

 

 

Ultimele Articole