AcasăMoney&PeopleChef Scărlătescu a devenit ”tătic”: ”A apărut și primul meu «copilaș». Mi-am...

Chef Scărlătescu a devenit ”tătic”: ”A apărut și primul meu «copilaș». Mi-am făcut un restaurant”

După ce numele său a fost prezent în multe meniuri, ca bucătar și asociat, a venit vremea ca numele său să ajungă pe frontispiciul unui local. Propriul său restaurant.

Cunoscutul bucătar de televiziune, care se pregătește de sezonul 10 al emisiunii ”Chefi la cuțite”, s-a săturat să facă naveta între bucătăriile restaurantelor pe care le-a recomandat prin numele său și este pe ultima sută de metri cu renovarea și amenajatrea propriului local ce-i va purta numele. Dacă chef Scărlătescu (50 de ani) s-a făcut cunoscut printre oale și cratițe, ei bine, colegul său de jurizat la producția de televiziune ”Chefi la cutițe”,  chef Sorin Bontea l-a vizitat găsindu-l printre coloane de aerisire și cabluri electrice „În sezonul 10 al emisiunii a apărut și primul meu ”copilaș”.

George Buhnici a fost amendat de CNCD după declarațiile sale despre femei cu ”celulită”, ”vergituri” și ”minore”

Chef Scărlătescu a devenit ”tătic”

Chef Scărlătescu a devenit ”tătic”:”În meniu veți găsi doar ce îmi place mie”

Mi-am făcut un restaurant. Trebuie să știu eu unde sunt țevile, unde sunt băgate firele, pe unde tragem lumina, pe unde scoatem lumina.  Așa începe epopeea”, a spus extrem de mândru chef Cătălin Scărlătescu despre viitorul său local situat pe Calea Griviței.

”În meniu veți găsi doar ce îmi place mie. O să le pun pe masă oamenilor care vor intra aici, tot ce am găsit eu mai bun, mai interesant și mai gustos în toată viața mea. Nu voi găti cot la cot, am și eu băieți care gătesc, pe care îi învățăm, pe care îi pregătim, dar voi fi acolo cu ei”, ne asigură Cătălin Scărlătescu care a mai spus că, tot în oferta restaurantului vor fi și preparate vegane, dorința iubitei și partenerei sale, actrița Doina Teodoru.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.