x


  • EUR
    4.8353
    USD
    4.1734
string(16) "instant-articles"

CIFRELE lui VIOREL CATARAMĂ! ”Cerem explicații pentru această situație”

Viorel Cataramă susține că în România sunt mai multe decese de boli infecțioase non-COVID decât cele cauzate de coronavirus.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 14.07.2020, 8:42

Omul de afaceri Viorel Cataramă anunță că în România mor zilnic peste 650 de oameni. Acesta spune că autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

 

“În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

 

insp.gov.ro>SSPR

 

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

 

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

 

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

 

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.