Ciolacu: ”Dacă se rupe această coaliție, eu îmi voi duce mandatul la Cotroceni fără nicio reținere”

Marcel Ciolacu a declara, aseară, la Antena 3 că nu se va rupe coaliția. Totuși, premierul a spus că dacă se va întâmpla acest lucru, el va demisiona.

„Nu se rupe coaliția și nu cade niciun guvern. Categoric, dacă se rupe această coaliție, eu îmi voi duce mandatul la Cotroceni fără nicio reținere”, a declarat Marcel Ciolacu.

Premierul a făcut referiri și la declarațiile lui Rareș Bogdan, care în ultimele zile a avut declarații pe tema ieșirii național liberalilor de la guvernare.

”Când ieși în spațiul public după câteva ore (în urma ședinței coaliției de luni -n.r.), încercând să acoperi un gest nefericit, să mergi la piață cu un ceas de 30.000 de euro la mână să cumperi pătrunjel, normal că românul se revoltă. În loc să ieși și să explici: domle, l-am primit cadou de la soție, mă întreține soția și mi-a dat cadou ceasul. Mi-a dat socrul meu, la nuntă`… Presupun că era mult mai corect. Să dinamitezi o coaliție numai cu știri false ca să acoperi știrea despre tine, înseamnă că ești… domnul Rareș Bogdan nu-i un om prost. Înseamnă că ești iresponsabil. Înseamnă că ești mitocan”, susține premierul României.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed