Ciolacu: „De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat oficial că Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei. Șeful social-democraților a motivat decizia și i-a mulțumit medicului Cătălin Cîrstoiu pentru efortul depus în această perioadă.

„Decizia ca PSD și PNL să meargă cu proprii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția #corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență și circ! Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București!

Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă. Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă. De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed