Ciolacu, despre Geoană: „E ceva de noaptea minții”

Premierul l-a atacat verbal pe Mircea Geoană. Marcel Ciolacu l-a făcut ipocrit pe secretarul general adjunct al NATO.

Ciolacu a fost întrebat, la Prima Tv, dacă se aşteaptă să candideze la preşedinţie Mircea Geoană.

„Sunt ferm convins că va candida domnul Geoană. Ce nu suport, nu suport ipocrizia şi oamenii în general îşi dau seama… Nu suport jocul dublu de a vinde adevărul altfel decât e el”, a spus premierul.

Nemulțumirile premierului

Premierul a precizat că nu i-a plăcut la Mircea Geoană că a spus că România nu l-a sprijinit pentru a ocupa funcţia de secretar general adjunct al NATO.

„Ceva ce nu mi-a plăcut deloc a fost ‘dom’le, ştiţi eu sunt pe persoană fizică la NATO’. Cum adică? La acest nivel dumneavoastră credeţi că nu s-a vorbit cu preşedintele Iohannis? Dumneavoastră credeţi că nu s-a vorbit cu toate serviciile din România şi cu tot statul roman când cineva reprezintă? Cum să ajungi într-o asemenea funcţie fără să fii susţinut? E ceva de noaptea minţii. Eu nu am auzit până acum o asemenea abordare”, a afirmat Ciolacu.

Nu au avut dialog

Premierul a mai transmis că nu a avut un dialog cu Mircea Geoană în privinţa situaţiei din Ucraina, aşa cum ar fi fost firesc.

„Nu am avut un dialog. Acum câţiva ani mai comunicam. Eu mă aşteptam totuşi, România e ţara cu cea mai lungă frontieră cu Ucraina. Eu consider în continuare că domnia sa nu e pe persoană fizică, este român şi reprezintă România în această funcţie. Nu am avut un dialog în ceea ce priveşte situaţia de pe frontul din Ucraina. Ministrul Apărării nu îmi aduc aminte să îmi fi spus că a avut un dialog cu domnul Geoană, secretar general adjunct NATO, în ceea ce priveşte situaţia din Ucraina. Ce-i asta? Vrem să fim odată normali? Presupunem noi că vom candida şi nu avem comunicare instituţională”, a adăugat Ciolacu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed