Marcel Ciolacu, năpădit de emoție și nostalgie la poarta uzinei Dacia: ”Am stat două zile la Pitești să-mi cumpăr o mașină. Trebuia să stai la coadă”

Plin de emoție și nostalgie la uzina de automobile Dacia de la Mioveni, Marcel Ciolacu a decretat ad-hoc ca un model al brandului auto național să devină, pe viitor, mașina oficială a Guvernului.

Premierul a și testat un nou model Duster, automobil pe care l-a catalogat ”bestial”, așa cum ar fi spus fiul său în urmă cu ceva ani. Într-o întâlnire cu Denis le Vot, CEO Dacia Brand și vicepreședinte executive în cadrul Grupului Renault, Marcel Ciolacu și-a dat liber la amintiri și i-a spus că Dacia a fost prima sa mașină.

”Așa am cumpărat eu prima Dacie, fără bord de CN

”Îi povesteam domnului CEO pe Europa cum am stat două zile în Pitești ca să cumpăr o Dacia. Că trebuia să stai la o coadă. Întotdeauna exista și un intermediar care te întreba cu nonșalanță dacă vrei bord de CN sau ce culoare vrei. Tu, îi spuneai: vreau și bord de CN. Bineînțeles că după două zile de așteptări, că trebuia să stai să și plătești hotel și pierdeai bani, de fapt, cumpărai ce îți dădea. Dar așa am cumpărat eu prima Dacie, fără bord de CN”, a spus Marcel Ciolacu la fața locului, pe vremea când puterai să cumperi automobile cu bani cash.

Marcel Ciolacu: ”Cum în Franţa maşina guvernului şi maşina autorităţilor este Renault, în România maşina autorităţilor şi a primului ministru trebuie să fie Duster”.

Marcel Ciolacu, năpădit de emoție și nostalgie la poarta uzinei Dacia! ”Din acest moment, Guvernul României şi premierul României vor folosi un singur brand, respectiv Dacia. Brandul Guvernului României trebuie să fie principalul producător de autoturisme. Maşina mea, ca şi prim-ministru, din acest moment va fi Dacia Duster. Cred că aşa este corect în orice stat democratic şi în orice economie. Cum în Franţa maşina guvernului şi maşina autorităţilor este Renault, în România maşina autorităţilor şi a primului ministru trebuie să fie Duster”, a spus prim-ministrul care ar fi surprins să afle că modelul oficial se mai fabrică în India, Brazila, Columbia, mai nou în Turcia și, până de curând, s-a mai fabricat în Rusia.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed