x


  • EUR
    4.8701
    USD
    3.9758
string(7) "politic"

Ciolacu spune că Iohannis este mincinos. „Legea cu dechiderea piețelor este timisă de 20 de zile”

Liderul PSD l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că minte atunci când spune că legea privind redeschiderea piețelor nu a ajuns la promulgare, arătând că actul normativ a fost trimis la Palatul Cotroceni încă de pe 12 noiembrie.

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 30.11.2020, 15:19

„Iohannis minte din nou! Legea cu deschiderea piețelor este trimisă la promulgare de aproape 20 de zile! Să îl ajutăm pe Iohannis să se documenteze! A mințit cu vaccinul, a mințit cu infectările și acum minte și cu piețele!!!”, a scris pe Facebook liderul social-democrat, atașând și un print-screen și un link cu fișa legii de pe site-ul Camerei Deputaților, de unde reiese că actul normativ a fost trimis la promulgare pe 12 noiembrie.

 

Dezinfectanți de mâini neconformi, care pot provoca ORBIREA, pe piața din România

 

Reacția lui Marcel Ciolacu vine după ce Klaus Iohannis a fost întrebat de jurnaliști dacă se gândește să promulge legea pentru redeschiderea piețelor.

 

Prețul carburanților din România a crescut în luna noiembrie

 

„Legea pentru redeschiderea piețelor nu a ajuns la mine. Dacă aveți, mai departe, alte întrebări…”, a răspuns Klaus Iohannis.

 

Pe 10 noiembrie, la doar câteva zile după ce guvernul a decis închiderea piețelor din spațiile închise, Camera Deputaţilor a adoptat un amendament al PSD potrivit căruia, pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de distanţare socială şi protecţie sanitară.