Circ la poarta lui Ion Iliescu de ziua lui. Bărbat deghizat în Moartea i-a transmis un mesaj fostului președinte

0
4
Circ la poarta lui Ion Iliescu de ziua lui. Bărbat deghizat în Moartea i-a transmis un mesaj fostului președinte

Protestatarul nu a mers cu mâna goală, ci i-a dus cadouri-simbolice, care să-i amintească de morţii de la Revoluţia din decembrie 1989.

 

 

 

Realizare istorică! Gaură neagră, creată cu succes într-un laborator

 

 

Deghizat în Moarte, cu capă neagră şi mască, cel mai cunoscut protestatar a ajuns la poarta lui Ion Iliescu însoţit de alţi doi protestatari. Unul dintre ei îşi pierduse tatăl în Revoluţia din 1989. Celălalt protestatar este Anemona Popescu, care, la Revoluţie, avea 14 ani şi împreună cu tatăl şi cu fratele ei au fost arestaţi pe 21 decembrie 1989, închişi la Jilava, unde au fost bătuţi şi torturaţi.

 

 

 

Complimentul pe care l-a primit Șoșoacă din partea unuia dintre cei mai râvniți burlaci ai României

 

 

 

Cei trei protestatari i-au dus lui Ion Iliescu un tort pe care era scris „La mulţi ani, măi, dragă!” si „Ilici”. De asemenea, pe tort erau montate o celulă în care se afla un deţinut şi stema Republicii Socialiste România, secera şi ciocanul.

 

„M-am îmbrăcat în moarte să-i spun că Moartea îi urează „La mulți ani”, nu să îl ia. Noi îi urăm „La mulți ani cu executare” […] Tovarăşu Ion Iliescu, de ziua ta îţi urez La mulţi ani şi sănătate. Ai împlinit 91 de ani, dar niciunul în puşcărie. Lumânări n-am avut să-ţi punem pe tort pentru că, în fiecare an, pe 22 decembrie şi pe 13 iunie, lumânările le aprindem în memoria crimelor tale”, i-a transmis Marian Ceauşescu lui Ion Iliescu.