Complimentul pe care l-a primit Șoșoacă din partea unuia dintre cei mai râvniți burlaci ai României

0
4
Complimentul pe care l-a primit Șoșoacă din partea unuia dintre cei mai râvniți burlaci ai României

Este vorba despre Dan Bittman. Artistul s-a răsculat în fața măsurilor luate de Guvern în plină pandemie de coronavirus. Chiar dacă nu este de acord cu ce se întâmplă în România, Dan Bittman s-a conformat și a purtat mască de protecție, spre deosebire de Diana Șoșoacă, care nici în Parlament nu a vrut să poarte masca de protecție.

 

 

 

Cea mai amplă verificare a comerțului online nefiscalizat: operațiunea Mercur

 

 

 

Senatoarea a trezit în inima lui Dan Bittman un sentiment rar întâlnit de respect. Pur și simplu l-a cucerit și artistul ar fi gata să lupte alături de ea într-o mișcare civică adevărată. Cântărețul a fost invitatul jurnalistei Adrianei Bahmuțeanu, unde a vorbit deschis despre noua sa pasiune.

 

„O salut şi, uite, beau un pahar de vin în cinstea ei! Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Şoşoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot…Românii au uitat să-şi ceară drepturile, nu ştiu nici ce drepturi au. Unii sunt deranjaţi de modul in care ea se exprima.

Ea e femeie, iar în România misogina femeile trebuie călcate in picioare, dar este o femeie care cunoaşte legile, este o femeie care apără legile şi vorbeşte în numele legii. Suntem într-o ţară, România, in care nimeni nu apăra legea în faţa autorităţilor. Nu avem o lege a răspunderii prezidenţiale – pentru ca preşedintele încalcă legea in fiecare zi”, a declarat Dan Bittman.

 

„Ea face treaba, face pentru popor, ea este un adevărat avocat al poporului! Uite, poate facem o mişcare civică, o invitam şi pe Diana Şoşoacă şi facem o mişcare civică adevărată”, a mai spus Bittman.