Cîţu, despre reducerea numărului de membri în CA ale companiilor de stat: Vor fi amendamente pe un proiect de lege care e deja în Parlament. Nu mai trecem cu OUG prin Guvern

„„S-ar putea să fie o cale şi mai rapidă, ca să nu existe alte lucruri. Este un proiect de lege în Parlamentul României. Vom include acolo amendamente legate ca să treacă mai repede, cred că deja este la Camera Deputaţilor, să nu mai trecem de la Guvern, după aia iarăşi la Parlament ca să aprobe ordonanţa. Este mai simplu. Este un proiect de lege acolo deja al domnului deputat Florin Roman şi vom face lucrul acesta”, a declarat Florin Cîţu, întrebat despre subiect joi, la finalul şedinţei Guvernului.

Pe 22 mai, prim-ministrul preciza că ordonanţa de urgenţă privind limitarea membrilor în consiliile de administraţie va fi aprobată în perioada următoare, aceasta aflându-se în prezent la Ministerul Finanţelor.

Încă din luna februarie, şeful Executivului anunţa că va propune să fie maxim 5 membri în consiliile de administraţie de la companiile de stat.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri