x


  • EUR
    4.8741
    USD
    4.0194
string(7) "politic"

CÎȚU face mișto de PSD! Reacția este furioasă

Premierul Citu le cere PSD-istilor sa foloseasca Google Translate daca nu inteleg.

Autor: Mihai Voican | Sursa: AKTUAL24.RO | Publicat: 22.01.2021, 16:34

PSD reactioneaza furios dupa ce premierul Citu a demontat cu date de la Eurostat o alta minciuna a PSD, legata de deficitul bugetar.

„Citu se face ca nu intelege in ce gaura a adus Romania. Dincolo de glumite puerile, realitatea este ca actualul premier a crescut datoria publica a Romaniei cu 24 de miliarde de euro anul trecut. Negru pe alb!

Asta ii intereseaza pe romani! Ca fiecare are de platit 1.300 de euro pentru prostia si ticalosia lui Citu!

Pandemia a costat Romania 3 miliarde de euro. Ce a facut Citu cu cele 21 de miliarde de euro cu care ne-a indatorat suplimentar pe trei generatii?! Unde sunt banii? Pentru ca acesti bani nu au ajuns nici la salariati – de la stat sau privat, nici la pensionari, nici la copii si nici la firmele romanesti!

Cu asta ar trebui sa inceapa actualul premier: sa le spuna romanilor ce a facut cu banii! De ce ne-a indatorat intr-un singur an, cat in primii 20 de ani de dupa Revolutie?!”, scrie PSD furios pe Facebook.

 

„Cea mai mare minciuna a PSD in 2020 demontata oficial de Eurostat. #RomaniiTrebuieSaStie P.S. Pentru PSD exista google translate!”, a anuntat vineri dimineata premierul Citu pe Facebook.