Cleopatra Stratan și Edward Sanda, faliment în afaceri!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut parte de un eșec neașteptat în debutul lor în afaceri.

 În urmă cu doi ani, cei doi au decis să își încerce norocul în lumea modei, lansând un brand propriu de haine. Din păcate, afacerea lor nu a avut succesul scontat și recent a fost nevoită să declare faliment.

Înființată cu mult entuziasm și investiții considerabile, afacerea lor a fost un proiect ambițios. Cleopatra și Edward au dedicat timp, bani și energie pentru a-și transforma visul în realitate. Cu toate acestea, realitatea pieței de modă s-a dovedit a fi mult mai dificilă decât anticipaseră.

Eșecul brandului de haine: ”Ne-am băgat pe o zonă, pe care nu o cunoaștem atât de bine

Brandul lor de haine nu a reușit să atragă suficienți clienți și să se impună pe piață. „Nu mai avem colecția de haine, a fost așa să zicem o probă. Ceva pe care noi am vrut să-l facem. Se pare că a fost mai mult sau mai puțin… Cumva ne-am băgat pe o zonă, pe care nu o cunoaștem atât de bine. Am zis totuși să ne ocupăm de businessul nostru care este muzica până la urmă. Asta a fost așa ca o idee”, a declarat Cleopatra Stratan pentru Ciao.ro.

Obstacolele din industria modei: ”E foarte greu să te bați cu branduri care deja există pe piață de ani de zile

Edward Sanda a explicat că competiția acerbă din industria modei a fost unul dintre principalele obstacole. „Pur și simplu e foarte greu să te bați cu branduri care deja există pe piață de ani de zile și noi am venit cu ceva nou, cu altceva. În momentul în care oamenii sunt obișnuiți cu anumite branduri, e mai greu să le aduci ceva nou în față. Am făcut-o mai mult și pentru noi, am vrut să încercăm și înseamnă că nu ne merge cu fashionul, am zis: merge pe muzică!”, a spus Edward Sanda.

S-au întors la ce știu mai bine

După această experiență, Cleopatra și Edward au decis să se concentreze exclusiv pe carierele lor muzicale. Muzica rămâne domeniul în care excelează și în care publicul îi apreciază cel mai mult. Cu succesul lor continuu în topurile muzicale, cei doi artiști au realizat că muzica este adevărata lor vocație.

Casă de producție și descoperirea de talente noi

Nu s-au lăsat descurajați de eșecul din modă și au deschis o casă de producție, unde fac apel către public pentru a descoperi noi talente. După participarea la America Express, Cleopatra și Edward au decis să investească în viitorul muzicii românești, oferind o platformă pentru artiștii emergenți.

Eșecul în afaceri a fost o lecție valoroasă pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Deși aventura lor în lumea modei nu a avut succesul dorit, cei doi artiști au revenit la ceea ce pare că știu cel mai bine: muzica.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed