AcasăGeneralComandă apă plată la domiciliu și birou, dar și capsule de cafea...

Comandă apă plată la domiciliu și birou, dar și capsule de cafea de calitate!

Niciodată nu este prea târziu să îmbunătățești anumite aspecte ale rutinei tale zilnice, indiferent cât de insignifiante ar părea acestea, pentru a-ți face viața mai ușoară și mai confortabilă atât ție, cât și celor din jur, fie că vorbim despre membrii familiei sau colegii de birou. Printre acestea, se numără și ideea de a comanda apă plată la domiciliu și birou, dar și capsule de cafea de calitate, iar, parcurgând articolul în continuare, vei afla care sunt avantajele unei astfel de decizii.

1. Comanda apa plata la domiciliu pentru un plus de confort. În primul rând, dacă alegi să achiziționezi apă și capsule de cafea online sau telefonic, cu livrare rapidă direct la adresa menționată (fie că vorbim despre casa ta sau sediul firmei pe care o conduci ori administrezi), vei scăpa de greutatea, la propriu și la figurat, a cumpărăturilor, inclusiv drumul dus-întors până la supermarket. Dacă ne referim la un spațiu în care conviețuiesc sau lucrează mai mult de 4-5 persoane, necesarul zilnic de apă va fi de minimum 8-10 litri, ceea ce înseamnă un efort deosebit din punctul de vedere al transportului. În schimb, o firmă va prelua ea această “corvoadă”, uneori chiar fără costuri suplimentare;

2. Comandă apă plată la domiciliu pentru o hidratare de calitate. În al doilea rând, apa comercializată de un brand specializat în domeniu va fi una de calitate superioară, incomparabil mai bună decât cea de la robinet, de exemplu, care în țara noastră nu este întotdeauna potabilă, având un aspect, un miros și un gust uneori reprobabile. Astfel, dacă apelezi la compania românească H2On.ro, poți alege între marca proprie (premiată la nivel internațional – Superior Taste Award, acordat de către International Taste Institute din Bruxelles, Belgia, în 2019, 2020, 2021 și 2022, ultima oară cu mențiunea trei stele/punctaj maxim) și apa alcalină AQUAVIA (cu un pH de 9.4). Prețul unui bidon de 19litri este de doar 23 de lei, respectiv 45 de lei;

comanda apa plata la domiciliu

3. Comandă apă plată la domiciliu sau birou… și nu numai! Așa cum spuneam, oferta firmei menționate anterior nu include numai apă, ci și capsule de cafea de calitate superioară. Acestea provin de la Julius Meinl, LavAzza și illy, trei dintre cele mai apreciate brand-uri la nivel mondial. Astfel, ai ocazia nu doar de a te hidrata corespunzător în fiecare zi, ci și de a-ți începe diminețile cu “boost”-ul de energie de care ai nevoie pentru a face față tuturor sarcinilor profesionale și personale. Bineînțeles, H2On.ro furnizează și echipamentele necesare pentru a te bucura din plin de apă și cafea, mai precis dozatoare și espressoare.

În concluzie, dacă optezi să comanzi apă plată la domiciliu și birou, dar și cafea, te vei degreva de mai multe activități consumatoare de timp (achiziționarea fizică a acestora, drumul până la/de la supermarket, transportul efectiv al baxurilor cu PET-uri și al celorlalte produse etc.) și vei avea mai mult răgaz pentru tine și cei din jur, știind că ai făcut alegerea corectă. Sună cineva la interfon? Este posibil să fie chiar livratorul, cu primele bidoane de 19litri și capsule de Espresso Gustoso și Mitaca Forte!

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.