Concurenții surpriză din noul sezon Asia Express! Ce vedete vor pleca în Thailanda, Indonezia și Malaezia

Asia Expres se întoarce pe micile ecrane după doi ani în care reality show-ul s-a filmat în America Latină.

Nouă perechi au semnat cu Antena 1 și au plecat deja în Thailanda, de unde se va da startul unui nou sezon ce se anunță plin de provocări. Printre concurenți se numără Mihai Găinușă, Anca Țurcașiu, Carmen Negoiță, Adi Nartea și Victor Slav Ele sunt perechie care vor participa la Asia Express 2024:

Anca Țurcașiu și actrița Andreea Samson

Mihai Găinușă și partenera sa de emisiuni radio, Oana Paraschiv

Nicolae Tand și maramureșeanul său, Sorin Brotnei

Betty Salam și Cătălin Vișănescu

Ioana State și Mane Voicu

Carmen Negoiță și sora sa Andreea

Victor Slav și iubita sa Selina

Adi Nartea și Cosmin Vîjeu

Andrei Ursu și Vlad Condurache

Cu un buget de doar uu doar un dolar pe zi, fără telefon mobil, concurenții vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape

Anca Țurcașiu: „Asia Express înseamnă pentru mine dorința de a mă transforma din: “a avea” în “a fi”, așa cum este și cultura țărilor prin care ajungem. Vreau să trec prin această experiență și șansă, în același timp, pe care mi le dă viața, parcurgând acest drum fără a avea nimic, ci doar pe mine și pe cea mai bună prietenă alături. Știu sigur că Andreea și cu mine vom face tot ce putem să ne demonstrăm cine suntem cu adevărat, care e forța noastră, și puterea noastră de acceptare și de a merge mai departe”

Carmen Negoiță: „Cei care mă urmăresc ştiu că iubesc să călătoresc, dar Asia Express îmi va arăta un alt mod de a călători. Îmi va testa limitele, gradul de toleranţă, rezistenţă fizică şi psihică, adaptabilitatea şi probabil că mă va pune faţă în faţă cu unele dintre fricile mele. Ştiu că o să fie o călătorie grea şi frumoasă, dar mă bazez pe Andreea să mă ajute să trec peste momentele grele”


Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed