Confort, eleganță, exclusivitate: atuurile unuia dintre cele mai atractive ansambluri rezidențiale și hoteliere din Mamaia Nord

Dacă ești în căutarea unei experiențe de neuitat pe litoralul românesc, atunci vei avea parte de o surpriză care-ți va depăși așteptările. Descoperă un complex rezidențial și hotelier ce redefinește standardul pentru confort și eleganță și care te invită să faci parte dintr-o lume exclusivistă, într-un cadru natural de vis.

Mamaia Nord a devenit renumită pentru plajele sale magnifice, viața de noapte vibrantă și ospitalitatea sa. Investiția într-o proprietate imobiliară la malul mării poate fi o decizie menită să-ți schimbe viața.

AXXIS Nova Resort & SPA, un ansamblu rezidențial aflat deja în construcție pe litoralul românesc, în zona de nord a stațiunii Mamaia, îți oferă un stil de viață rafinat și tot confortul pe care l-ai visat, prin design-ul arhitectural impresionant, finisajele de înaltă calitate și o varietate de facilități complementare.

Alege apartamente cu vedere la mare situate într-un complex rezidențial cu o locație privilegiată

Locația este cu siguranță unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui proiect imobiliar ambițios. Pe de o parte ai marea și plaja de care să te bucuri, pe de altă parte, beneficiezi de numeroase posibilități de relaxare și de divertisment pe litoral. Însă epicentrul unei vieți relaxante este chiar complexul în sine.

Ansamblul cuprinde o componentă rezidențială – 6 imobile (Madrid, Roma, Paris, Monte Carlo, Lisabona și Atena) cu arhitectură modernă, care se inspiră din designul navelor de croazieră, ce vor avea peste 1500 de apartamente de lux, dar și o componentă hotelieră – AXXIS Mundi, un hotel de 5 stele, ce va fi deschis tot timpul anului.

În prezent, ai posibilitatea să-ți alegi noua ta locuință din blocul Madrid, primul imobil gata să-și primească rezidenții. Toate cele 252 de apartamente și studiouri ale blocului prezintă finisaje de înaltă calitate, mobilier premium și dotări de top, reunite în trei stiluri de amenajare (Luna, Solis și AXXIS) concepute de către designeri de interior consacrați.

Nu putem omite priveliștea oferită de terasele și ferestrele ample ale apartamentelor; aceasta este cu siguranță una dintre cele mai mari atracții ale acestui complex. Fiecare cameră îți oferă o vedere spectaculoasă la Marea Neagră sau asupra grădinilor complexului, astfel încât să te trezești în fiecare dimineață într-un mediu relaxant, liniștitor și nu în ultimul rând, frumos. 

Facilitățile și serviciile de top din cadrul complexului îți oferă un stil de viață exclusivist

Complexul rezidențial se mândrește cu o gamă extinsă de facilități concepute pentru a satisface cele mai rafinate gusturi. SPA-ul elegant este locul în care te răsfeți cu masaje revigorante, tratamente de înfrumusețare și o gamă variată de proceduri de relaxare. Piscina încălzită te așteaptă să te delectezi în apă, indiferent de anotimp, iar jacuzzi-ul și sauna îți oferă o experiență termală unică, cu efecte benefice asupra corpului și minții.

Pentru cei pasionați de sport, complexul oferă terenuri de tenis, fotbal și volei, pentru a se menține activi și în formă. Pentru cei dornici de shopping, complexul găzduiește magazine de lux unde pot descoperi cele mai recente tendințe în modă și accesorii. Grădinile amenajate în stil Versailles oferă spații relaxante în aer liber, perfecte pentru o plimbare liniștitoare.

Lista de facilități mai cuprinde și următoarele servicii:

  • Spațiu de joacă pentru copii
  • Hotel pentru animale
  • Parcare subterană și supraterană
  • Zonă de agrement pentru sporturi nautice
  • Acces la plajă Blue Flag de 20.000 mp
  • Turn belvedere, cazino

Complexul își propune astfel să acopere cât mai multe din necesitățile rezidenților săi, indiferent dacă doresc să se relaxeze în concediu sau să se bucure de o proprietate pe termen lung.

Beneficiază de opțiuni avantajoase de achiziție și investiție imobiliară!

Odată cu creșterea turismului, cererea pentru locuințe exclusiviste și servicii hoteliere de calitate este în continuă creștere. Dacă ești în căutarea unui apartament în Mamaia Nord pentru o investiție de succes, acest complex rezidențial și hotelier îți oferă opțiuni atractive. Prin achiziționarea unei locuințe în cadrul complexului, vei beneficia de oportunitatea de a investi într-o proprietate de înaltă calitate, aflată într-o locație premium.

De asemenea, poți opta pentru închirierea uneia sau mai multor unități locative (apartamente, studiouri) prin intermediul serviciului de gestionare a proprietății oferite de către dezvoltator, astfel încât să obții randamente solide din investiția ta. Ai astfel posibilitatea de a oferi spre închiriere o proprietate în regim turistic sau pe termen lung, dezvoltatorul ocupându-se de găsirea chiriașilor și de gestionarea relației cu aceștia.

Nu mai sta pe gânduri, intră pe www.axxisnova.ro/ro/ și programează o vizionare pentru apartamentele de lux din blocul Madrid! AXXIS Nova Resort & SPA este oaza ta de relaxare și exclusivitate de la malul mării.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri