AcasăActualitateControl la Primăria Capitalei. Florin Cîţu: Legea a fost încălcată în toate...

Control la Primăria Capitalei. Florin Cîţu: Legea a fost încălcată în toate aspectele

„Am promis! La începutul anului, în februarie, Inspecţia Economică din MFP a început un control la Primăria Municipiului Bucureşti. PMB a fost “ocolită” foarte mulţi ani de astfel de controale. Controlul a fost întrerupt pe perioada stării de urgenţă dar este definitivat acum. Voi prezenta mai multe detalii în cadrul declaraţiilor de presă pe care le fac săptămânal de la MFP. Până atunci vă pot spune că legea a fost încălcată în toate aspectele investigate de MFP”, a scris ministrul Finanţelor, conform stiridirecte.ro

Potrivit acestuia, în prezent, Inspecţia Economică este în control la cinci companii municipale urmând ca verificările să vizeze toate companiile municipale.

„V-am promis că voi elimina risipa şi furtul banului public din toate instituţiile publice. Aşa voi face”, încheie Florin Cîţu.

În replică, Gabriela Firea a denunțat un presupus ”control politic” și a amenințat cu plângeri penale pentru abuz în serviciu.

„Un control politic, menit să arunce o umbră asupra mea şi a colegilor mei. Nu vor reuşi! Plângerile pentru abuz în serviciu sunt pregătite. Pe numele domnului Cîţu, a şefei inspectorilor, doamna Secoşan Valerica – cea care îi obliga în numele lui Cîţu să inventeze ceva, şi a inspectorilor care au născocit la ordin nişte pagini de beletristică financiară SF: domnii Ilea, Oprea, Puşcaşu. Nu ne putem lăsa călcaţi în picioare de cei care jefuiesc zilnic bugetul naţional, doar pentru că ei sunt vremelnic la putere! Azi sunt, mâine nu mai sunt”, a scris Firea pe Facebook.

 

 

Ultimele Articole