”Corifeii” Alifantis, Andrieș, Baniciu și Vintilă, ultimul spectacol împreună. ”Vă invităm la ultimul bal, The Last Walz”

La 20 de ani de când au cântat prima dată în acestă formulă de succes, ”corifeii” scot de la sertar, pentru ultima oară împreună, una dintre cele mai de succes formule concertistice ale lor.

În 2023 ( pe 27 martie), Alifantis, Andrieș, Baniciu și Vintilă  pregătesc o reîntoarcere în fața publicului, în special a doamnelor și domnișoarelor. Este vorba de o reeditare unică a spectacolului folk –”Tandrețuri pentru femei cu cei patru corifei”.

Nu mulți mai credeau că Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș, Mircea Baniciu și Mircea Vintilă vor mai urca pe scenă pentru a reedita, după două decenii spectacolul de succes din 2003, imortalizat și pe DVD, unul dintre cele mai de succes concerte de folk românești.

Voci marcante ale muzicii românești, fiecare fabrică de povești muzicale, Nicu Alifantis (68 ani), Alexandru Andrieș (68 ani), Mircea Baniciu (73 ani) și Mircea Vintilă (74 ani) își vor amesteca succesele muzicale pe care le-au lansat în decenii de activitate.

Ultimul spectacol ”Tandrețuri pentru femei cu cei patru corifei”. Baniciu, Andrieș, Vintilă și Alifantis la ultimul concert împreună

”Corifeii” Alifantis, Andrieș, Baniciu și Vintilă, ultimul spectacol împreună

Primul concert DVD ”Tandrețuri pentru femei cu cei patru corifei” (desfășurat pe 31 martie, 2003, la Circul ”Globus”, o marcă inventată de veteranul impresar artistic Aurel Mitran), a apărut în anul imediat următor sub formă de DVD. Fiind organizat în luna femeii, întreg concertul a fost dedicat în mod special doamnelor și domnișoarelor melomane și cuprinde o ”paradă” a celor mai apreciate melodii pop-folk și folk scoase de artiștii sus menționați.

”Cel mai longeviv și iubit „bal” de gen a ajuns la final. Va fi o zi a prieteniei și a muzicii de bună calitate. Un concert unic și ultimul, ultimul!”, spun corifeii Baniciu, Andrieș, Vintilă și Alifantis despre ultimul lor spectacol din seria –”Tandrețuri pentru femei”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed