x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(14) "moneyamppeople"

Cosmin Andrei s-a stins din viață. A fost unul dintre cei mai vechi prezentatori ai TVR-ului

Cosmin Andrei, prezentatorul emisiunii ”Viața satului”, a murit la doar 44 ani. Deocamdată nu se cunosc cauzele morții cunoscutului jurnalist și producător de televiziune, trista veste fiind dată de colegii săi.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 16.10.2020, 16:53

”Colegul nostru, Cosmin Andrei, cunoscutul jurnalist al emisiunii “Viața Satului”, s-a stins din viață la numai 44 de ani. Cosmin Andrei a lăsat în urmă o carieră impresionantă, la Televiziunea Română. Încă de la început, numele său a fost legat de una dintre cele mai longevive emisiuni de televiziune din România. Povestea lui la TVR a început în 1996, când a fost angajat în funcția de reporter, pentru ca ulterior, până în 2018, să ocupe funcția de producător al emisiunii Viața Satului. De-a lungul carierei de jurnalist la TVR, Cosmin Andrei a primit mai multe premii importante. Dintre acestea, amintim distincția pentru emisiunea Viața Satului, primită în 2015, alături de colegul său, Gabriel Gherghescu – Trofeul APTR pentru cel mai reprezentativ program de televiziune care a contribuit la dezvoltarea audiovizualului românesc de după anul 1989”, se arată într-un comunicat trimis de colegii si de emisiune.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Biserica Sf. Ioan Botezătorul din București (Șoseaua Pantelimon nr. 257), iar înmormântarea va avea loc duminică, 18 octombrie, la Cimitirul Îngerii Domnului, Dobroești.
De-a lungul carierei de jurnalist la TVR, Cosmin Andrei a primit mai multe premii importante pentru cariera din televiiune. Unul dintre acestea a fost primit în 2015, la galele APTR, o distincție pentru emisiunea sa, pe care a împărțit-o cu Gabriel Gherghesc, colegul său.

Metallica, aplaudată din nou, de întreaga țară! Superstarurile au donat drepturile celebrei piese ”The Unforgiven” pentru ”NoiFacemUnSpital”