Cosmin Natanticu lucra la o benzinărie când a devenit cunoscut. Vedeta de televiziune recunoaște ce făcea pentru bani: ”Furam…”

Cosmin Natanticu a strâns o experiență de viață demnă de un scenaru de film. Fosta vedetă Pro TV ce a acceptat rolul de jurat la iUmor (Antena 1) recunoaște cp nu a avut viață ușoară, asta și datorită apucăturilor sale.

Actorul a recunoscut dependența sa de jocuri de noroc ce aproape că i-au distrus viața, și, până să ajungă cunoscut, a schimbat multe meserii. Pe când a apărut prima dată la un show de televiziune, Natanticu (43 ani) era angajat la o stație de combustibil. Cel ce a jucat în multe lungmetraje, amintim ”Portretul luptătorului la tinerețe (2010), ”Omega Rose” (2015) și ”Mătăsari” (2011), nu avea un salariu mare însă nici nu se plângea căci fura benzină.

Cosmin Natanticu lucra la o benzinărie când a devenit cunoscut
Cosmin Natanticu (FOTO stanga) lucra la o benzinărie când a devenit cunoscut

Cosmin Natanticu lucra la o benzinărie! ”Nu era într-o rețea din asta mare. Erau doar câteva benzinării. Era o benzinărie particulară. TCM Oil, Tomescu Costică și Marian, poate mă văd oamenii ăia. E cum ieși din Petroșani și te duci spre Hațeg. E în ruină acum”, spune cel care se va alătura în banca juraților alături de Cheloo, Delia și Cătălin Bordea în noul sezon iUmor (Antena 1). Cosmin Natanticu nu uită acea perioadă.

Am pățit multe în benzinăria aia. Lucram acolo și apărusem la televizor (”Bravo, bravissimo”-TVR) și își dai seama că ți se urcă la cap”, adaugă comediantul de stand up care nu ascunde că a fost dat afară de la benzinărie după ce a altoit un client care l-a înjurat.

Cuza s-a băgat în datorii pentru un Porsche GTS! 160.000 de euro l-a costat să aibă cea mai făloasă mașină din curtea Antena 1

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed