x


  • EUR
    4.7785
    USD
    4.3069
string(7) "gadgets"

Costă enorm și nu sunt bune! Nemulțumiri la adresa noilor iPHONE

Noile iPhone-uri au deja probleme. Cele două modele noi de iPhone au fost proaspăt lansate la jumătatea lunii septembrie și deja atrag nemulțumirile utilizatorilor.

Author: Mihai Voican | Sursa: Capital.ro | Publicat: 29.09.2018, 8:59

Mai mulţi proaspăt posesori de iPhone XS şi iPhone XS Max au postat pe forumul oficial Apple recenzii în care se plâng de noile iPhone-uri.

 

Utilizatorii sunt nemulţumiţi de recepţia slabă a semnalului de date, dar şi de calitatea semnalului pentru conexiunea wireless. Noile iPhone-uri au preţuri începând de la 999 de dolari.

 

Potrivit celor afectaţi, noile iPhone-uri au viteze mai mici de transfer decât modelele vechi, în aceleaşi locuri şi aceleaşi condiţii, fără nicio explicaţie evidentă. Asta în condiţiile în care Apple a promis că noile iPhone-uri vor oferi viteze semnificativ mai mari decât vechile modele.

 

Principalul suspect pare să fie noua versiune de iOS, care ar avea un bug ce ar putea fi reparat cu ocazia primului update de sistem, conform Digi24.

 

Noile iPhone  XS şi XSMax vor ajunge, începând de astăzi, în magazinele din întreaga lume. Nerăbdarea este mare şi cozi imense s-au format deja în faţa magazinelor Apple. Aşa s-a întâmplat şi la Moscova, unde zeci de oameni s-au aşezat la rând de câteva zile deja pentru a se asigura că intră primii în posesia noilor modele de telefoane. Alţii în schimb vor doar să facă profit. Mai exact, pentru o anumită sumă de bani sunt dispuşi să-şi vândă locul la coadă celor care nu au timp să aştepte în faţa magazinelor. Între 3.800 şi 6.000 de dolari cer pentru un loc în primele zece!