Crina Abrudan, complet goală pe plajă! Ne arată ”floarea-soarelui”

0
37
Crina Abrudan, complet goală pe plajă! Ne arată ”floarea-soarelui”

La 42 de ani, Crina, frumoasa care a abandonat postul de prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1, arată mai bine decât multe din tinerele cu 20 de ani mai puțin decât ea.

La sfârșit de septembrie, Crina Abrudan adaugă creației universale de nud-uri în floarea soarelui, combinație ce a inspirat mulți pictori și fotografi, imagini de senzație, pictorialele fiind completate de plajă, unde frumoasa a făcut spectacol tot sezonul estival 2020 și pare că încă nu s-a oprit din a-și lăuda formele sale de necrezut pentru vârsta sa.

 

Chiar dacă s-au scurs șapte ani de când a renunțat să mai apară pe sticlă, soția fostului mare fotbalist Gabi Popescu știe să rămână în vogă, mai ales în spațiul virtual, iar fotografiile provocatatoare spun totul despre popularitatea căpătată pe internet, unde râvnesc să devină populare mii de alte frumoase ale țării.

Fosta crainică s-a schimbat enorm, în bine, după ce a trecut prin mai multe transformări din punct de vedere estetic dar și cu mult sport. Actualmente a ajuns să aibă un trup de podium de modă și puțini o pot recunoaște dacă o întâlnesc pe stradă.