Cristian Pistol, după semnarea Acordului de mediu pentru sectorul Paşcani – Suceava al A7: Putem finaliza anul acesta Studiul de Fezabilitate / Întreaga A7 va fi finalizată într-un orizont de timp predictibil

”Evoluţii importante pentru infrastructura rutieră din Bucovina! Sectorul Paşcani – Suceava al A7 are de astăzi Acord de Mediu. Practic putem finaliza anul acesta Studiul de Fezabilitate pentru acest sector cu o lungime de 61,97 km iar după aprobarea indicatorilor tehnico-economici vom intra în faza de elaborare a Proiectului Tehnic şi ulterior de execuţie a lucrărilor”k, a transmis Cristian Pistol.

Directprul CNAIR anunţă că şi sectorul Suceava-Siret avansează bine.

”La începutul anului viitor vrem să finalizăm Studiul de Fezabilitate (după obţinerea acordului de Mediu). Şi acest proiect, după aprobarea indicatorilor tehnico-economici va intra în faza de elaborare PTE şi ulterior a execuţiei lucrărilor pe cei 55,7 km. Cu aceste două secţiuni putem spune că întreaga A7 (de la Ploieşti la Siret) va fi finalizată într-un orizont de timp predictibil”, a mai transmis Pistol.

Potrivit acestuia, ”A7, această veritabilă coloană vertebrală rutieră a Regiunii Moldova, va permite o dezvoltare economică accelerată a zonei si recuperarea decalajelor faţă de alte regiuni”.

Ministerul Mediului anunţă, marţi, semnarea Acordului de mediu pentru Autostrada Paşcani-Suceava.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri