AcasăGeneralCRISTINA DEMETRESCU: „Dacă politicienii ar asculta de conştiinţa lor şi de faptul...

CRISTINA DEMETRESCU: „Dacă politicienii ar asculta de conştiinţa lor şi de faptul că un război înseamnă moarte, atunci războaiele ar fi evitate”

Astrologul Cristina Demetrescu a acordat un interviu pentru Money.ro în care vorbește și despre lecția colectivă pe care a adus-o Pandemia, dar și despre războiul din vecinătate:

– Dacă Politica ar asculta de Astrologie, războaiele ar putea fi evitate?
Dacă politicienii ar asculta de conştiinţa lor şi de faptul că un război înseamnă moarte, atunci războaiele ar fi evitate. Ce ție nu-ţi place, altuia nu-i face ! Din păcate, mulţi lideri se folosesc de Astrologie în scopuri distructive, iar astrologii care îi consiliază sunt slugile lor și nu mai sunt emisarii Universului. A folosi această ştiinţă doar prin matematica ei, fără conştiinţă, ne conduce către definiţia Legii Polarităţii, care spune că tot ce este în acest Univers se manifestă în dublu sens, unul cu plus, altul cu minus. Cu Astrologia poţi face bine sau poţi face rău. Eu aş muri să fiu astrologul unui lider nebun care îmi cere să îi calculez o zi optimă de începere a unui război, aşa încât să îi garantez o victorie. Dar iată că există şi genul acesta de entităţi. Aşadar, unii ascultă de Astrologia lor.

– Vedeți finalul războiului din Ucraina?
Văd autodistrugerea lui Vladimir Putin împreună cu al său popor. Vor trage mult de pe urma acestor atrocităţi. Din nefericire, chiar şi cei care nu îl susţin, nu vor fi proscrişi doar la ei în ţară, dar vor suferi mult din cauza acestei stigme oriunde se vor duce.

– V-ați temut vreodată să spuneți în spațiul public o informație cu impact major?
Nu mă tem, le spun, dar le mai îmbrac. În ultima vreme nu mai vreau să vorbesc despre dezastre, cutremure, acidente aviatice, ci le menţionez generic cu titlul de „fenomene imprevizibile”. Nu am temeri, dar simt să mai salvez speranţa oamenilor, pentru că mulţi fac crize de anxietate cu atâtea ştiri cumplite, desi, siguranţa lor nu este ameninţată cu nimic. Doar de televizor. Nu vorbesc despre moarte, dar uite că am vorbit despre moartea lui Putin.

– Pandemia a adus o lecție colectivă. A învățat-o Omenirea?
Suntem încă în acest episod astral. Nu s-a terminat. În doi ani de şedere a lui Saturn în Vărsător, omenirea a fost supusă mai întâi unor teste de dezbinare datorită Pandemiei, dar şi unor manipulări grosolane şi apoi iar s-a ajuns la coeziune globală şi ne-am unit toţi împotriva unui război nenorocit, încât aceeastă „love and hate relationship” a oamenilor cu oamenii este cel mai spectaculos experiment astral al ultimului secol. Pandemia şi războiul s-au mai suprapus o dată, acum 100 de ani – Pandemia de gripă spaniolă şi Primul Război Mondial. Istoria se repetă. Omenirea este la o radiografie şi ne vedem pe dinăuntru comportamentul neaşteptat în cele mai bizare situaţii. Suntem bombardaţi de informaţii şi situaţii şi suntem luaţi prin surprindere de o etapă nouă, pe care noi nu am mai trăit-o. Lumea a evoluat, iar odată cu ea fricile, în locul încrederii. Realitatea este că traversăm un nod grandios, în care omenirea se desprinde de trecut şi se îndreaptă către un viitor în care multe se vor schimba, iar aceste societăţi comuniste în frunte cu nişte lideri retrograzi ce se cred Dumnezeu pe Pământ vor dispărea. Primul este Putin. Până în martie 2023 durează aceasta lecţie colectivă şi o să treacă şi Pandemia, şi războiul. Dar vom rămâne cu sechelele vulnerabilităţii noastre ca specie. Ce înseamnă asta? Că Dumnezeu ne-a oferit o viză temporară pe acest Pământ şi că este bine să fim mai eficieţi cu timpul petrecut aici, oricât ar fi el. În plus, deşi cred că mă repet, va trebui să salvăm Pământul de poluare, de încălzire globală şi de autodistrugere. Dacă în Pandemie am circulat mai puţin din cauza lockdown-ului, acum trebuie să reducem consumul de carburanţi şi energie, din cauza preţurilor. Pământul respiră.

 

Citiți interviul integral, aici:
https://www.money.ro/cristina-demetrescu-destinul-este-un-drum-cu-sens-unic/

Ultimele Articole