Fosta vedetă Playboy, Cristina Dochianu a devenit mama pentru a patra oară. De când s-a despărțit de televiziune își ține viața la secret

0

Fosta vedetă Playboy, Cristina Dochianu a devenit mama pentru a patra oară. Cândva una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune, celebra blondă a anilor 2000 a îngropat celebritatea pentru o carieră în casnicie.
De când s-a retras din viața publică, în urmă cu șase ani, Cristina Dochianu, actualmente Fogarassy (38 de ani) a reușit să-și țină viața la secret devenind extrem de discretă cu viața personală. Mai nimeni nu a știut că este din nou însărcinată, vestea venirii pe lume a celui de-al patrulea copil al său luându-i pe admiratorii săi prin surprindere. Prezentatoarea știrilor sportive de la Antena 1, cea a cărei frumusețe a fost desfășurată și de Playboy România a devenit mămică de carieră. Acum are grijă de cinci copii, soțul său având încă un băiețel dintr-o căsătorie anterioară.

Fosta vedetă Playboy, Cristina Dochianu a devenit mama pentru a patra oară.

Veteranul comic Jean Paler dă de pământ cu Mihai Bobonete: ”Se desface la șliț ca să râdă lumea”

Cristina Dochianu a devenit mama pentru a patra oară. De când s-a despărțit de televiziune își ține viața la secret
De când blondina s-a dedicat familiei, imaginea sa de divă nu a mai fost o prioritate. Totuși, dincolo de proporțiile luate, trăsăturile ei rămân un reper al frumuseții.  Nunta Cristinei și a lui Cristian a avut loc în mare secret, la Orșova, orașul în care fosta vedetă de televiziune a copilărit. Blondina a ales la momentul respectiv să se mărite civil fără ca părinții săi să știe de ce sunt chemați la primărie.  Yvonne (7 ani), primul copil al cuplului a venit pe lume la câteva luni după căsătoria cu Cristian Fogarassy (2015). În 2017 s-a născut și Anais (5 ani), apoi Nicholas (3 ani) iar ultima intrată în familie este Maria-Evelin Cristina.

Săptămână fierbinte și pe Instagram. Cele mai HOT imagini postate de vedete în costume de baie