Veteranul comic Jean Paler dă de pământ cu Mihai Bobonete: ”Se desface la șliț ca să râdă lumea”

Veteranul comic al teatrului de revistă românesc, Jean Paler se declară dezamăgit de calitatea umorului autohton, promovat în special pe noile vedete ale stand up comedy-ului, Mihai Bobonete ori Mihai Bendeac.
În vârstă de 69 de ani, artistul ce a fost ani la rând pe scenă cu marii Dem Rădulscu și Jean Constantin, urcă pe scenă ocazional, din cauza problemelor sale cardiace și duce dorul umorului simplu, glume prin care a adus zâmbetul pe chipul a milioane de români.
”La Mihai Bendeac, însuși prin rolul pe care îl joacă în serialul ”Băieți de oraș” e trimitere către pornografie. Eu nu mă desfac la șliț ca să râdă lumea. Alții, nu numai că se desfac la șliț, își dau și pantalonii jos, doar-doar va râde lumea. Nu mai există umor de calitate. Ăsta care se crede cel mai tare din generația lor, ca actor, ca interpret, acest alfa și omega, Mihai Bobonete. Întreba spectatorii dacă fac sex oral de pe scena Sălii Palatului.O scenă sacră, unde au jucat valorile culturii românești. Sunt glume fără ocolișuri, nu mai e cu perdea. Ar putea mai mult”, spune Jean Paler, artist care face oamenii să râdă cu șase stenturi cardiace implantate.

Cândva, trioul de aur al revistei românești-Dem Radulescu, Jran Constantin si Jean Paler

Săptămână fierbinte și pe Instagram. Cele mai HOT imagini postate de vedete în costume de baie

Veteranul comic Jean Paler dă de pământ cu Bobonete și Bendeac
Cu mare tristețe, artistul revistei românești constată schimbarea în societate și situația în care a ajuns comedia românească:  ”Cei care vin din spatele nostru, mai ales cei tineri, sunt mutilați sufletește, nu mai au sentimente nici față de părinți. Este de vină internetul, nimeni nu mai socializează, s-a vrut lucrul acesta, privarea de identitate”, este de părere Jean Paler, care anul acesta împlinește 70 de ani.

Nume-surpriză la Vocea României. Ce mari vedete vor fi antrenori în 2022

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed