Nume-surpriză la Vocea României. Ce mari vedete vor fi antrenori în 2022

0

Surprize mari în noul sezon Vocea României. Show-ul ce a avut audiențe record în 9 ediții, se întoarce la Pro TV din  toamnă, după o pauză de 2 ani.

Anul acesta, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley vor împărți calitatea de jurat cu  frumoasa Theo Rose și Denis Roabeș, solistul trupei The Motans. Pentru prima oară, ultimii doi noi intrați în echipa antrenorilor vor împărți același scaun. Cei cinci se vor lupta să decopere cea mai bună voce. Pavel Bartoș va continua să fie prezentator al show-ului ce a scris istorie.

”Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care am posibilitatea să îmi exersez «competențele pedagogice» și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate. Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta”, a spus Tudor Chirilă, din nou jurat la Vocea României.

Câți bani a luat Gheorghe Zamfir pe coloana sonoră a succesului Kill Bill, regizat de Quentin Tarantino

Nume-surpriză la Vocea României. Solistul trupei The Motans și Theo Rose împart același scaun
”Sezonul ăsta, voi vorbi pe doua voci”! Una de băiat și una de fată. Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artisti din România”, spune Smiley. ”Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special”, este părerea noului intrat în echipa de jurați  concursului, Denis Roabeș.

Loredana Groza, vedeta unei superpetreceri în Mykonos dată de un milionar român. A făcut show pe insula bogaților!