Loredana Groza, vedeta unei superpetreceri în Mykonos dată de un milionar român. A făcut show pe insula bogaților!

Loredana Groza, vedetă la superpetrecerea dată de Dragoș Buriu în Mykonos, insula bogaților lumii.

Supranumit ”Împăratul păcănelelor”, directorul unor importante companii de gambling s-a aniversat la împlinirea vârstei de 40 de ani într-un party spumos pe care ar fi scos din buzunare circa 200.000 de euro. Pentru invitații săi, omul de afaceri ar fi închirat o locație exclusivistă pe care ar fi plătit 100.000 de euro. Peste 20.000 de euro l-a costat și vedeta pop, care a ajuns în Mykonos împreună cu formația de acompaniament și echipa sa tehnică.

Loredana Groza, vedeta unei superpetreceri în Mykonos dată de un milionar român

Cătălina Ponor s-a măritat cu Bogdan Jianu. Imagini de la petrecere

Loredana Groza, vedeta unei superpetreceri din Mykonos dată de un milionar român

Preferata milionarilor români, solista este vedeta petrecerilor cu ștaif, ce au loc departe de ochii curioșilor. Anul trecut, solista a cântat la Miami, la aniversarea milionarului de origine română Dragoș Sprânceană (cre s-a aniversat cu mult lux, tot la împlinirea vârstei de 40 de ani). Odată cu vizita în Mykonos, Loredana nu a putut rata ocazia de a oferi un pictorial în diferite costume de baie pentru a-și delecta admiratorii. Afacerist ce a făcut primii bani în industria alcoolului, apoi în zona Duty Frere, Dragoș Buriu conduce un grup de tehnologie care dezvoltă și distribuie produse software destinate pieței jocurilor de noroc.

Mihai Găinușă și-a scos pensiunea la vânzare. Se sumă cere pe afacere? Vedeta se declară învinsă de creșterea prețurilor la utilități

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed