Cătălina Ponor s-a măritat cu Bogdan Jianu. Imagini de la petrecere

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu actorul și regizorul Bogdan Jianu. Sâmbătă, frumoasa glorie a gimnasticii românești i-a spus ”Da!” celui care îi este alături de patru ani.

Deși se cunosc de mulți ani, relația lor a început în 2018, iar cei doi au în comun mai multe pasiuni, precum echitația și dragostea pentru animale.  Regizor, scenarist și actor, Bogdan Jianu conduce echipa reconstituiri istorice și școala de cascadori ”Lupii Albi”, care are și un club de echitație, loc unde Cătălin Ponor a deprins dragostea față de cai.Bogdan Jianu (52 de ani) a fost căsătorit cu solista Julia Chelaru, cunoscută din formațiile anilor 2000, Exotic și Sexxy. Singura relație mediatizată a fostei mare gimnaste a fost cea cu un alt sportiv, Tommy Ramos.

Cătălina Ponor s-a măritat cu Bogdan Jianu. S-au cunoscut la clubul de hipism al regizoruloui

2022 a început bine pentru Cătălina Ponor, acesta fiind inclusă în Gymnastic Hall of Fame, loc unde se află mari nume, amintim: Nadia Comăneci, Bela Karolyi, Daniela Silivaș, Lavinia Miloșevici ori Ecaterina Szabo.

A început TIFF 2022. Corina Chiriac a fost omagiată pentru întreaga sa carieră

La cununie, dar și la petrecerea de după, le-au fost alături mulți prieteni, amintim actrița Carmen Tănase, Elvira Deatcu dar și Andreea Răducan, Denisa Pricop, Monica Roșu ori Marian Drăgulescu. “Cătălina a fost la multe evenimente Lupii Albi (n.r. – proiectul lui specializat în spectacole cu tematică istorică). Ne-am apropiat și pentru că ne plac animalele, câinii. Dacă ar putea, i-ar strânge pe toți ce suferă. Mă bucur că iubește echitația, vine la baza noastră să călărească, se perfecționează în colectiv, amândoi iubim caii. Nu mă ascund, e ceva frumos, suntem într-o relație. S-a dezvoltat o apropiere sinceră, ne simțim bine unul cu celălalt. Pășim cu grijă, poate temători, să nu stricăm ceva. Avem o prietenie veche, din 2006. Sigur că ne dorim mai mult, dar nu forțăm lucrurile. Nu ne ferim să ne asumăm relația, doar că nu considerăm că orice formă de expunere ne face bine”, ne-a povestit Bogdan Jianu la începtul relației cu tripla campioană olimpică.

Gheorghe Gheorghiu își vinde conacul de la Buftea. IMAGINI din vila pe care cere 350.000 de euro

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed