Gheorghe Gheorghiu își vinde conacul de la Buftea. IMAGINI din vila pe care cere 350.000 de euro

0

Gheorghe Gheorghiu își vinde conacul de la Buftea. 350.000 de euro cere cantautorul pe vila cât un mic bloc, ce se desfățoară pe două nivele, are nu mai puțin de 450 mp și o curte de 500 mp.
Artistul ce își împarte viața pe două continente (mai mult de jumătate de an locuiește în  Statele Unite ala Americii), solistul cântecelor de dragoste românești, Gheorghe Gheorghiu s-a hotărât să vândă casa în care a locuit și tatăl său în ultimii săi ani de viață. Unul din principalele motivele pentru care artistul se desparte de casa sa este amintirea îndrumătorului său, trecut în neființă în 2019. Gheorghe Gheorghiu a avut o relație cu totul specială cu părintele său, și a suferit teribil după pierderea acestuia. De altfel, conacul arată într-un fel datorită lui Gheorghe Gheorghiu senior care s-a îngrijit de vilă în ultimi ani ai vieții sale. Recent căsătorit, Gheorghe Gheorghiu și-a schimbat domiciliul la New York, alături de soția sa, femeia de afaceri Gabriela Băncescu Gheorghiu.

Gheorghe Gheorghiu își vinde conacul de la Buftea. IMAGINI din vila pe care cere 350.000 de euro

 

Doliu în lumea artistică! S-a stins din viață Alexandru Lulescu, cel mai vârstnic actor român

Gheorghe Gheorghiu își vinde conacul de la Buftea. Imagini din vila placată cu marmură și dressing cît o garsonieră
Generoasa casă este situată la 20 de metri de șoseaua principală, are două nivele și boxă de depozitare la subsol, curte un dublu garaj (se pot parca chiar trei mașini) și foișor închis, cu toate utilitățile. Dotările la bucătărie și băi sunt de ultimă generație (mașini de spălat vase/rufe, centrală nouă,  pardoseala placată cu marmură, balustrade de inox. Casa are trei dormitoare cu acces la terasă și dressing cât o garsonieră.
Artistul mai deține un apartament la Brașov, casa copilăriei sale, situat chiar în Piața Sfatului (foto).

A început TIFF 2022. Corina Chiriac a fost omagiată pentru întreaga sa carieră