Crucea lui Viorel Lis, scoasă la vânzare! Soția sa vorbește despre situația lor financiară critică

Oana Lis, soția fostul edil al Capitalei, nu ascunde faptul că se confruntă cu probleme financiare, banii fiind insuficienți pentru nevoile medicale ale lui Viorel Lis.

Grav bolnav și aproape imobilizat la pat, fostul primar care a împlinit recent 81 de ani, și-a dat acordul pentru a vinde anumite bunuri din casă pentru un ban în plus. Copleșită de probleme, soția lui Viorel Lis a postat mai multe obiecte  verstimentare pe care le-a scos la vânzare, chiar și crucea pictată manual de meșterii populari care continuă renumita tradiție în Cimitirul Vesel de la Săpânța. ”Nu cred ca mai are cineva din lume acasă cruce de Sapanta. si maestrul care a făcut-o un om minunat, nu mai e printre noi”, a prezentat crucea doritorilor Oana Lis.

Crucea lui Viorel Lis, scoasă la vânzare! Viorel Lis a ajuns în cărucior cu rotile, și are nevoie de îngrijire medicală la domiciliu, iar amândoi soții se întrețin din pensia fostului primar. Oana, care este psihoterapeut calificat, nu-și poate exercita profesia deoarece soțul său are nevoie de îngrijire permanent.

„Fost-am mare păcănist/ Mi se spunea domnul Lis/ Fost am şi mare pescar/De sirene în special”, stă scris pe crucea lui Viorel Lis, făcută de meșterii populari de la Săpânța.  ”Unora nu le este jenă să ceară bani la tot mapamondul pentru război și mie să-mi fie pentru că vreau să fac rost de bani pentru un om cu boli cronice, un om bun și drag, de care mă ocup singură 24/24?! Fiecare are valorile lui umane după care se ghidează!”, a fost replica dată de Oana Lis, soția octogenarului celor ce o judecă pentru demersurile sale cu scopul de a mai face rost de ceva bani.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed