Cât te costă să faci psihoterapie cu soția lui Viorel Lis. Ține și ședințe online, mai ieftine

Psihoterapeut ceritificat, Oana Lis și-a reluat activitatea din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

Nu are viață chiar ușoară, cheltuielile pe medicamentația soțului său fiind destul de mari. Anul trecut soția fostului edil și-a luat diploma necesară pentru meseria la care visa, ba chiar și-a deschis și un cabinet de consiliere posihologică.

”Am redeschis fizic cabinetul de psiholog în sectorul 1. Putem lucra pe teme pe care eu mi le-am lucrat și vindecat la mine și din acest loc pot conține și pe altcineva cum ar fi depășirea traumelor din copilărie, anxietate, depresie, travaliu de doliu, atac de panică, cum să fii tu bine și pe primul loc, dar în același timp să-i susții și pe cei din familia ta, găsirea motivației în viață, îmbunătățirea relației cu cei din jur, iertare și acceptare.

Vineri încep Jocurile Olimpice de Iarnă Beijing 2022

Cât te costă să faci psihoterapie cu soția lui Viorel Lis. Ține și ședințe online. ”Putem lucra pe teme diferite”

Deci, cum spuneam, vă aștept cu drag să ne cunoaștem live și în același timp, le mulțumesc pentru încredere celor care deja lucrează cu mine și să-i felicit pentru dorința de evoluție personal”, anunță Oana Lis, care este dispusă să ofere și ședințe online, prețul acestora fiind mai mic decât al ședințelor în cabinet. De altfel, Oana Lis a făcut ședințe de terapie pro bono de când a început pandemia.

Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu este chiar una bună iar soția sa îi este alături și încearcă să-l sprijine cu tot ce poate.

După 15 ani de autografe, Deea Maxer a lăsat lumea artistică și și-a luat serviciu. Fosta vedetă are un salariu bunicel

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed