Vineri încep Jocurile Olimpice de Iarnă Beijing 2022

Vineri încep Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing 2022. 10.000 de atleți, preparatori și jurnaliști vor fi prezenți timp de două săptămâni în capitala Chinei care va găzdui prima olimpiadă din istorie unde se va schia pe pârtii acoperite cu zăpadă 100% artificială. Asta deoarece vor avea loc într-una dintre cele mai secetoase regiuni din China.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Beijing va avea loc pe 4 februarie. Spectacolul grandios și probele sportive vor putea fi urmărite la TVR1 și TVR2, care vor prezenta și evoluțiile sportivilor români calificați în competiții de patinaj artistic, schi alpin, sărituri cu schiurile, hochei, curse spectaculoase de short-track și snowboard.

Cu milioane de euro băgate în imobiliare și agricultură, Dan Negru face investiții și în turism

Încep Jocurile Olimpice de Iarnă Beijing 2022. România va fi reprezentată de 22 sportivi

109 evenimente sportive la 15 discipline din 7 sporturi – patinaj (patinaj artistic, patinaj viteză şi patinaj viteză pe pistă scurtă), schi (schi alpin, schi fond, schi acrobatic, combinata nordică, sărituri cu schiurile şi snowboard), bob (bob şi skeleton), biatlon, curling, hochei pe gheaţă şi sanie – reuneşte competiţia desfăşurată în cel mai mare oraş-gazdă al Jocurilor Olimpice de iarnă, capitala Chinei. Din România vor concura 22 de sportivi calificați la 7 discipline (bob, sanie, sărituri cu schiurile, schi fond, biatlon, schi alpin şi patinaj viteză. În total, se vor desfășura 109 probe din 15 discipline sportive de iarnă.

A murit Smaranda Pâslaru. Cunoscuta soprană avea doar 35 de ani!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed