După 15 ani de autografe, Deea Maxer a lăsat lumea artistică și și-a luat serviciu. Fosta vedetă are un salariu bunicel

Deea Maxer a lăsat momentan lumea artistică și și-a luat serviciu. Entertainer, solistă și prezentatoare de televiziune, după 15 ani de prezentat și organizat evenimente, soția lui Dinu Maxer (31 de ani) a ales o variantă e câștig mai sigură față de activitatea sa bântuită de repetatele restricții pandemice.

Mamă a doi copii, Deea Maxer s-a angajat la o companie de produse cosmetice, ale cărei produse le promovează. Constractul este unul destul de bun, după cum chiar soția lui Dinu Maxer spune. A început cu 1000 de euro pe lună și, în scurt timp a ajuns la 3000 de euro. ”Am întâlnit această oportunitate legată de această companie de cosmetice, la care lucrez în prezent. Pe lângă muzică, viața artistică și emisiunea pe care o am alături de familie, „Mămici de pitici cu lipici”, îmi doream o activitate suplimentară, ceva în domeniul de frumusețe, beauty, eu fiind pasionată de make-up”, spune prezentatoarea Antena Stars.

Deea Maxer a lăsat lumea artistică și și-a luat serviciu. Fosta vedetă are un salariu bunicel

Vineri încep Jocurile Olimpice de Iarnă Beijing 2022

Deea Maxer a lăsat lumea artistică și și-a luat serviciu. Fosta vedetă are un salariu bunicel

”Fac marketing online, deci practic lucrez în domeniul MLM, mulți level marketing, am început ca și consultant al companiei și, într-o lună de zile am atins un record pe țară. În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei. Mi-am dat seama că prin această companie și prin sistemul de mulți level marketing pot ajuta femei care au rămas în această perioadă fără loc de muncă, mămici care sunt casnice, care au nevoie de un venit suplimentar și nu au studii în domeniu, nu au bani pentru a se specializa într-o școală”, adaugă vedeta despre noul său serviciu.

A murit Smaranda Pâslaru. Cunoscuta soprană avea doar 35 de ani!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed