CTP o DESFIINȚEAZĂ pe Sorina Pintea: Ce rău fac brățările astea? LA CE cauzează?

0
CTP o DESFIINȚEAZĂ pe Sorina Pintea: Ce rău fac brățările astea? LA CE cauzează?

Cristian Tudor Popescu: Știți cine e Răzvan Târziu? Nici eu nu știam până astă seară. La Timișoara, un chirurg a fost prins cu luare de mită, cu denunțător, ca în cazul doamnei Pintea, nu chiar cu flagrant, dar e acuzat de luare de mită.

 

Credeți că ar fi avut loc această discuție în legătură cu cătușele, cu boala, cu ducerea doamnei Pintea „ca pe o vită la tăiere”, cu „milițianca” – așa a fost numită polițista care o escorta, pentru simplul fapt că a luat-o de cot? S-ar fi întâmplat toate astea? Ar fi ajuns doamna Pintea sub control judiciar, ceea ce și-a dorit de la bun început? Credeți că se întâmpla cu Răzvan Târziu? Nu se întâmpla nimic, cum nu se întâmplă cu mulți alții care ajung să poarte aceste brățări.

 

Acest Răzvan Târziu e cu siguranță bărbat. Sau, mă rog, în ziua de astăzi opțiunile sunt multiple, deci nu mai pot fi așa de sigur, dar teoretic este bărbat. Nu e femeie, ăsta a fost primul aspect. Că dacă-l aveam aici pe Gigi Becali… Vi-l amintiți pe Gigi Becali, cu plasticul la gât? Decebal Traian Remeș la fel, suferind, săracul. Pe Omar Hayssam, care avea o față: „mai am 30 de secunde și mor”, după care omul zburda spre Siria.