x


  • EUR
    4.7537
    USD
    4.3082
string(16) "instant-articles"

Cu 300 de lei, un irakian a devenit ROMÂN neaoş

În primă instanţă, Judecătoria Arad l-a condamnat pe irakian la un an, o lună şi 26 de zile de închisoare. În pronunţarea sentinţei, judecătorii au avut în vedere că bărbatul este recidivist, fiind eliberat condiţionat după ce a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare pentru trafic de migranţi.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 15.06.2019, 7:50

Fadhil Sarhan Ahmed Al Azzawi, un irakian în vârstă de 59 de ani, prins când încerca să treacă graniţa din România în Ungaria, a fost trimis în judecată de procurorii arădeni, în luna mai a anului trecut, pentru fals privind identitatea.

 

Concret, irakianul este acuzat că în luna noiembrie a anului 2017 „a încercat să treacă ilegal frontiera de stat a României cu Ungaria prin Punctul de Frontieră Nădlac II – Csanadpalota legitimându-se cu un bulletin pe numele Ion Bratu. Poliţiştii de Frontieră au descoperit, însă, falsul, iar rakianul a recunoscut tot spunând că a obţinut cartea de identitate de la o persoană necunoscută în schimbul sumei de 300 lei.

 

De asemenea, irakianul a arătat că nu-l cunoaşte pe titularul cărţii de identitate, şi nici semnalmentele fizice sau identitatea persoanei care i-a procurat cartea de identitate, scrie adevarul.ro.