x


  • EUR
    4.7228
    USD
    4.1899
string(16) "instant-articles"

”Cu Liviu Dragnea nu mai poate să iasă pe stradă nici Dalai Lama, că îl ia lumea la rost”

Fostul strateg pe comunicare al premierului Mihai Tudose, Felix Rache, vine cu vești proaste pentru PSD. După scandalul înregistrării în care Adrian Țuțuianu critica în termeni duri PSD, Rache spune că social- democrații s-au speriat din cauza rezultatului tratamentului.

Author: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 12.10.2018, 18:11

“Adrian Țuțuianu nu mai bagă gunoiul sub preș. Spune adevarul: PSD are sub 30% în sondaje, ministrul Economiei este un analfabet economic și nu numai, iar cu Liviu Dragnea nu mai poate să iasă pe stradă nici Dalai Lama, că îl ia lumea la rost.

Înregistrările cu Țuțuianu vin într-un moment delicat pentru PSD – partidul nu a convins românii să iasă la referendum, pentru că Dragnea și-a asociat imaginea cu acest demers.

Primarii și baronii PSD sunt speriati. Au crezut că sunt stăpâni peste voturile din judete… Nu a fost asa! Mașinăria de vot s-a gripat! În ciuda eforturilor, refuzul s-a datorat faptului că nimeni nu pune un vot în urnă pentru Dragnea.

Duminică, liderii județeni ai PSD au scos toate organizațiile în stradă, ca să facă un amărât de 20%, să nu se facă de râs, pentru că, altfel, ar fi fost și mai puțin. De asta sunt speriați! A fost tot ce au putut cu un Liviu Dragnea președinte PSD.