Cum a ajuns să arate astăzi Britney Spears la aproape 40 de ani. FOTO

Zilele de glorie au apus pentru Britney Spears, dar vedeta americană de 39 de ani încă reprezintă o atracţie şi pentru presa tabloidă. Cântăreaţa a a fost fotografiată alături de iubitul său, în vacanţa petrecută în Maui.

Cum arată Britney Spears la aproape 40 de ani

Britney Spears trăieşte o altă poveste de dragoste, alături de Sam Asghari, un instructor de fitness frumuşel şi musculos, care are cu 12 ani mai puţin decât vedeta.

Cei doi au zburat cu un avion privat spre Maui, în Hawaii şi nici acolo nu au scăpat de paparazzi. „Maui este locul ei preferat, nu se satură de acel loc. S-ar muta acolo dacă ar putea. Sam are o carieră în LA şi i-ar fi foarte greu să se mute”, a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru revista People.

 

Cum a ajuns să arate Britney Spears la aproape 40 de ani. FOTO

Britney Spears şi Sam Asghari sunt împreună de aproape cinci ani, de când cei doi au colaborat pentru videoclipul piesei cântăreţei „Slumber Party”. Britney îşi doreşte să se căsătorească cu Sam şi chiar să facă un copil, doar că deocamdată acest lucru nu este posibil.

Cum a ajuns să arate Britney Spears la aproape 40 de ani. FOTO

După luni întregi de proces, Britney Spears a scăpat de tutela tatălui ei, Jamie Spears. Cântăreața în vârstă de 39 de ani își va putea gestiona singură finanțele, dar va putea lua și propriile decizii legate de viața personală, notează bbc.com.

Judecătoarea Brenda Penny, membră a unui tribunal din Los Angeles, a decis în favoarea cântăreței. Astfel, rolul de tutoare al tatălui cântăreței, Jamie Spears, a fost suspendat după 13 ani.

Tutela rămâne în vigoare pentru moment, însă Jamie Spears nu mai are, până la noi dispoziţii, niciun cuvânt de spus în gestionarea vieţii private sau a finanţelor fiicei sale, încredinţate profesioniştilor. Tribunalul urmează să se pronunţe cu privire la sfârşitul acestei măsuri de tutelă în cadrul unei audieri viitoare, probabil până la sfârşitul acestui an, notează digi24.ro.

În vârstă de 39 de ani, Britney Spears a fost plasată sub tutela tatălui ei în 2008, după ce au existat semne că ar avea probleme de sănătate mintală. Cu un an înainte, cântăreața a divorțat de Kevin Federline, a pierdut custodia copiilor ei și a fost internată într-un centru de refacere, în urma unei presupuse căderi nervoase. În 2020, cântăreața a făcut demersuri în instanță pentru a fi scoasă de sub tutela tatălui ei. În luna iunie, ea a depus mărturie în instanță, afirmând că a fost forțată să muncească împotriva voinței ei și că a fost obligată să poarte un dispozitiv contraceptiv. Britney Spears a spus că își dorește să îi fie reduse programările la terapie, doreşte să se poată căsători și să aibă un copil.

 

Cum a ajuns să arate Britney Spears la aproape 40 de ani. FOTO

„Merit să am o viaţă, am muncit toată viaţa mea. Merit să am o pauză de doi, trei ani. Această tutelă îmi face mult mai mult rău decât bine”, spunea ea. Acuzațiile au fost negate de tatăl artistei, în vârstă de 68 de ani, care a afirmat în repetate rânduri că nu se gândește decât la sănătatea fiicei lui. În lupta sa pentru a ieși de sub tutelă, Britney Spears a avut parte de susținerea fanilor ei, care au lansat proteste sub numele „Free Britney” (Eliberați-o pe Britney – n.red.). Mesaje de susținere au venit și din partea altor artiști americani, printre care Christina Aguilera și Justin Timberlake, fost iubit de-al lui Britney Spears.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed