AcasăMoney&PeopleCum a făcut Adelina Pestrițu primii bani! Pe drumul către succes a...

Cum a făcut Adelina Pestrițu primii bani! Pe drumul către succes a pornit ca animatoare /FOTO GALERIE!

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete din social media-ul autohton. Interesul admiratoarelor sale pentru viața sa oglindit pe canalele de socializare a devenit o afacere de succes, 1,8 milioane de urmăritori doar pe Instagram.

 Popularitate ce a recomandat-o pe fosta vedetă de televiziune pentru multe contracte de imagine. Însă, până să ajungă să trăiască- și încă bine – de pe urma imaginii sale, Adelina (35 de ani) a parcurs un drum lung, însă principalul său atuu, frumusețea sa, fiind o mare șansă.

Cea care a primit titlul de ”cel mai bun influencer din România”, a reușit să se facă remarcată ca dansatoare, animatoare la un club celebru din Ibiza. Doi ani a bucurat ochii petrecăreților în capitala europeană a distracției de vară, iar apoi a câștigat un concurs de miss organizat de cel mai important club bucureștean din acea vreme.

”Am fost aleasă dintre mii de fete venite la casting din toate colţurile lumii. Mă mândresc cu asta şi nu îmi este ruşine de meseria mea”, declara Adelina înainte să devină influencer de succes.

Cum a făcut Adelina Pestrițu primii bani! Pe drumul către succes a pornit ca animatoare

Cum a făcut Adelina Pestrițu primii bani! Pe drumul către succes a pornit ca animatoare

”Pentru mine este o meserie, pentru că e principala mea sursă de venit și fac asta full-time. De cum mă trezesc, până când mă pun în pat să dorm, asta fac: creez conținut pentru cei care mă urmăresc.Mai întâi am apărut pe Facebook, apoi pe Instagram și TikTok. Pe lângă toată munca pe care am depus-o, am avut norocul să adun oameni frumoși în comunitatea mea, oameni care sunt fideli, care îmi sunt prieteni de foarte mult timp. Activez în mediul online de peste 11 ani”, a spus  mândră de munca sa, într-un interviu Pro TV, Adelina Pestrițu.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.