Cum a făcut primii bani Camelia Șucu și ce și-a cumpărat de ei cea mai bogată femeie din România

0

Camelia Șucu este, fără îndoială, una dintre cele mai de succes femei din România. Cu o vastă experiență în mediul de business românesc, femeia de afaceri are astăzi o avere evaluată la circa 55 de milioane de euro.

Pe drumul pe care a întâlnit succesul a făcut primii pași la începutul anilor ’90, când a abandonat cariera de medic, după trei ani de rezidențiat la Spitalul Victor Babeș, pentru un business ce a transformat-o într-una dintre cele mai influente și bogate femei de afaceri. Pe numele său Camelia Georgiana Șucu, anteprenoarea a absolvit liceul ”Ion Neculce” și Facultatea de Medicină ”Carol Davila” din București.

La 57 de ani se ocupă de o polivalență de domenii, de la agricultură, imobiliare și design interior. Este mândră de realizările sale însă nu uită cum și-a câștigat primii bani dar și pe ce i-a dat.

VIDEO Momentul când polițiști din Kiev doboară o dronă kamikaze rusească

Cum a făcut primii bani Camelia Șucu și ce și-a cumpărat de ei

 ”Făceam schițe pe caiete de desen pe care le vindeam colegilor de facultate veniți din străinătate. Fără acele caiete nu puteam să intrăm la examenul de anatomie. Se întâmpla în 1986. Iar de primii bani mi-am cumpărat o pereche de pantofi de lac”, povestește Camelia Șucu co-fondatoarea a celei mai mari companii românești de mobilă. Anteprenoarea își aduce aminte și că a făcut multe bătături de la respectivii pantofi, că erau cu jumătate de număr mai mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.