AcasăMoney&PeopleCum arată apartamentul de lux al lui Selly din cartierul milionarilor /VIDEO!...

Cum arată apartamentul de lux al lui Selly din cartierul milionarilor /VIDEO! La 20 de ani plătește o chirie de 2000 de euro

La 20 de ani, Selly își permite să plătească o chirie greu de imaginat. Nu mai puțin de 2000 de euro dă  modelul și preferatul adolescenților de astăzi pentru a fi vecin cu Ion Țiriac, Ilie Năstase, Simona Halep ori Elena Udrea, în cartierul milionarilor din Pădurea Băneasa.

Popularul vlogger s-a mutat dintr-o vilă din Pipera într-un apartament luxos din complexul Stejarii. Motivul pentru  a ales să plătească de trei ori mai mult a fost paza din complexul milionarilor, căci, în Pipera a avut multe aventuri cu hoții. „E un apartament cu trei camere. E foarte spațios și view-ul este și el pe măsură. Foarte multă verdeață. Suntem înconjurați de pădure. Acolo avem pădurea, cum îi place Smarandei. Sper că vă place noul apartament în care stau. La 2.000 de euro chiria… nu aveți ce să spuneți altceva”, a adăugat vloggerul, care și-a prezentat mândru noua casă fanilor de rețelele sociale, practic domeniul de unde s-a îmbogățit expunându-și viața și recomandând servicii și produse.

Mihaela Buzărnescu se iubește cu un fotbalist celebru. Este cu 11 ani mai tânăr decât jucătoarea de tenis

Cum arată apartamentul de lux al lui Selly din cartierul milionarilor. La 20 de ani plătește o chirie de 2000 de euro

Pe numele său Andrei Șelaru, Selly a făcut sute de mii de euro până la 18 ani din asocierE de imagine cu diferite branduri, evenimente, muzică (prin proiectul său, 5 GANG) și vânzări pe site-urile sale (merchandising). Canalul său de YouTube înregistrează peste 3 milioane abonați, succes ce l-a transformat într-unul din cei mai bogați adolescenți români cu averea făcută prin forțele proprii. La 18 ani a trecut de un milion euro din acestă afacere.

Păpușa Barbie a fost trimisă în spațiu să atragă tinerele către o carieră de astronaut

Ultimele Articole