Cum arată astăzi membrele trupei ASIA. Sunt total schimbate, nu le mai recunoști FOTO

0

Cum arată astăzi membrele trupei ASIA. Sunt total schimbate, nu le mai recunoști. Trupa ASIA a fost fondată în luna martie 1999 și a fost un adevărat fenomen muzical la acel moment.

În ciuda succesului însă, trupa ASIA s-a despărțit în 2006, atunci când fiecare dintre membrele componente a decis să o ia pe drumul său.

Chiar dacă piesele devenite celebre și fredonate și astăzi, “Ia cu tine și inima mea” sau “Periculos” au rămas în memoria fanilor, viața artistelor s-a schimbat complet după ce au decis ca trupa să se destrame.

Cum arată astăzi membrele trupei ASIA. Sunt total schimbate, nu le mai recunoști FOTO

Membrele trupei ASIA au fost Anca Neacșu, Sorana Darclee, Irina Nicolae și Anemona Niculescu. Cele patru tinere își reuneau pasiunea pentru muzică în data de 8 martie 1999 când lua naștere trupa ASIA.

Timp de șapte ani, cele patru componente au trecut prin numeroase schimbări, iar cu toate că succesul lor a fost unul impresionant, Anemona Niculescu, una dintre componente, lua decizia după numai un an de zile să își încheie cariera alături de colegele de trupă, fiind înlocuită de Alexandra Potora.

Deși notorietatea trupei creștea, nici Alexandra Potora nu a făcut parte prea multă vreme din formație. Astfel, la doi ani distanță, în 2002, membra trupei ASIA era înlocuită de către Alina Crișan, aleasă în urma câștigării concursului televizat „Alege A.S.I.A.”

Cum arată astăzi membrele trupei ASIA. Sunt total schimbate, nu le mai recunoști FOTO

Schimbările au curs din 2002, mai multe membre fiind înlocuite din componența formației. Astfel, tot în 2002 a fost înlocuită și Anca Neacșu de Anca Silvia Roxana Sârbu.

În 2005, cu un an înainte de destrămare, Irina Nicolae, una dintre veteranele trupei, părăsea formația și era înlocuită de Ianna Novac.

Singurele membre care au rămas în trupă până la destrămarea din 2006 au fost Sorana Darclee și Alina Crișan. Iată cum arată acum cele patru componente ASIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.