Cum arătă Cătălin Măruță CU PLETE, și locuia la cămin! /FOTO! ”Ca la 20 de ani, fără griji și fără bani”

Apreciat și popular prin ceea ce face, Cătălin Măruță  și-a clădit o familie invidiată, are o carieră admirabilă  și o condiție materială pe măsura numelui său.

Lucrurile îi merg ca unse profesional -de 15 ani fiind o prezență continuă la cel mai longeviv show de zi al Pro TV-ului-, iar firmele pe care le deține cu Andra, populara solistă care îi este și soție au o cifră de afaceri anuală de peste 8 milioane de lei, conform ultimelor bilanțuri ale societăților.

Până să ajungă să fie cunoscut de întreaga țară, a trebuit să ia viața în piept. În căutarea independenței, după liceu, tânărul Cătălin Măruță a schimbat orașul natal, Târgu-Jiu, cu Bucureștiul. Loc unde, să se întrețină, a fost dj de radio, iar în weekenduri la o discobar, a împărțit pliante pe străzi și a locuit la un cămin de nefamiliști. Nu a plecat de acasă împins de lipsuri ori neajusuri, căci vedeta provine dintr-o familie înstărită, ci de ambiția de a reuși în viață.

Cătălin Măruță dinainte de televiziune nu duce cu cel de astăzi, care s-a luptat cu calviția. Pare greu de crezut însă, Măruță își arăta pasiunea pentru muzica rock printr-un look rebel, purtând jeanși și plete.

Cum arăt Cătălin Măruță CU PLETE, în perioada când era student și o ardea rock!

Cum arăta Cătălin Măruță cu plete, când stătea la căminul de nefamiliști

”Am venit la București, la facultate, și am avut de înfruntat un lung șir de peripeții neprevăzute. Până să ajung să am propria garsonieră, primii ani am stat cu chirie, împreună cu un prieten, tot student, într-o cămăruță la un cămin de nefamiliști din Vitan, aproape de Bobocica. Tata, magistrat respectat acasă, la Târgu-Jiu s-a supărat teribil că nu am dat examen la Facultatea de Drept, la Stat, așa cum a făcut el. Dar așa aveam mai mult timp, așa acceptam orice job care să-mi susțină independența. De pildă Bucureștiul l-am descoperit călătorind cu metroul. Mă duceam în diverse locuri din oraș să distribui pliante publicitare, ba chiar am făcut campanie electorală pentru o alianță politică. Împărțeam fluturași oamenilor pe stradă de dimineață până seara”, își aduce aminte Cătălin de perioada de sfârșit a anilor ’90.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed