AcasăMoney&PeopleȘi-a scos nasu' la purtare! Cum arată Simona Halep la o săptămână...

Și-a scos nasu’ la purtare! Cum arată Simona Halep la o săptămână după operație /FOTO

Așa arată Simona Halep la o săptămână după ce și-a operat nasul. Sportiva a fost nevoită să se opereze pentru a elimina insuficiențele respiratorii dar și pentru a corecta latura estetică a feței.

Simona (30 de ani), care a anunțat că ia o pauză anul acesta după o serie de eșecuri, nu s-a sfiit să arate admiratorilor săi rezultatul operației. Chiar dacă mai poată un mic bandaj, marea noastră campioană este foarte încântată de rezultatul intervenției estetice. ”Avem întotdeauna un motiv să zâmbim!”, a scris Simona Halep sub fotografia ce o arată după operația de rinoplastie și estetică a feței.

Așa arată Simona Halep la o săptămână după operație

Cum arată Simona Halep la o săptămână după operație

”După cum știți, mă lupt de ceva vreme cu problemele la nas. Așa cum câțiva dintre voi știați deja, am avut probleme cu nasul mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava. Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operației. Am nevoie de câteva săptămâni de odihnă înainte să reiau antrenamentele. Ne vedem în curând pe terenul de tenis!”, a comunicat Simona Halep.

Din cauza pauzei pe care a luat-o și absenței la următoarele competiții importante, Simona Halep va ieși din primele 10 poziții WTA.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.