AcasăActualitateCum explică Ministerul de Interne numirea lui Laurențiu Cazan la șefia Jandarmeriei...

Cum explică Ministerul de Interne numirea lui Laurențiu Cazan la șefia Jandarmeriei Prahova

Potrivit MAI, decizia a fost luată pentru a asigura continuitatea conducerii acestei unități, ca urmare a trecerii în rezervă a fostului comandant și, de asemenea, funcția echivalează cu cea deținută de Cazan în cadrul Jandarmeriei București.

 

Ședință la Ministerul Mediului după ce poluarea a atins cote alarmante. Ce decizii s-au luat

 

Cazan a fost împuternicit în această funcție din 21 decembrie, conform comunicatului, în timpul mandatului lui Marcel Vela la Ministerul de Interne, și nu din 28 decembrie cum a susținut Sorin Despina, la solicitarea G4Media.

 

Ministrul Cseke Attila vrea să schimbe statutul prefecților. Nu vor mai fi înalți funcționari publici

 

Până la această numire, Cazan era adjunctul șefului Jandarmeriei București.

 

Cazan, care la mitingul din 2018 era maior, apare acum pe site-ul Jandarmeriei Prahova cu gradul de locotenent – colonel.

 

„Privind împuternicirea locotenent-colonelului Laurențiu Cazan la IJJ Prahova, facem următoarele precizări:

Decizia a fost luată pentru a asigura continuitatea conducerii acestei unități , ca urmare a trecerii în rezervă a fostului comandant, în baza art. 85, alin 1, lit.b din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare.
Locotenent-colonelul Laurențiu Cazan a fost detașat la IJJ Prahova și împuternicit pe o perioadă de 6 luni pe o funcție echivalentă cu cea deținută în cadul Jandarmeriei București.

Ordinul Inspectorului General al Jandarmeriei Române privind această împuternicire a fost semnat în data de 21.12.2020”, potrivit comunicatului MAI.

 

 

Ultimele Articole