Cum găsești cele mai bune oferte de mașini noi și second hand

Procesul de achiziție al unui autoturism este un proces complex, ce necesită timp și energie. Fiind o investiție deloc de neglijat, fie că aleg o mașină nouă, fie că sunt interesați de cele deja rulate, șoferii trebuie să cântărească foarte bine opțiunile, pentru ca în final să aleagă mașina potrivită.

Mașini noi sau second hand, criteriile pentru care sunt alese sunt diverse și sunt de natură atât obiectivă, cât și subiectivă. Șoferii aleg în general mărci și modele care le plac, pe care visează să le conducă încă din copilărie, optează pentru culori și opțiuni diverse, dar iau in calcul și bugetul pe care îl au, cât consumă mașina, care este deprecierea din momentul lansării și ce performanțe tehnice are.

Dacă pentru mașinile noi, lucrurile sunt relativ mai simple și atunci când achiziționezi un model nou ești sigur că nu are niciun istoric auto, va funcționa la parametri de calitate înaltă și ai și garanție, la mașinile second hand lucrurile se complică un pic. Mașina necesită o verificare mai atentă, atât interior cât și exterior pentru a vedea starea în care se prezintă, dar și pentru a fi siguri că nu a fost implicată în vreun accident sau că are defecțiuni grave pentru care vom scoate alți bani din buzunar. 

Oricare ar fi alegerea finală, mașini noi sau second hand, pentru că investiția nu este deloc una mică, pentru ambele contează să găsim oferte cât mai bune. Și astăzi le putem afla și identifica destul de facil prin intermediul mediului online. 

Pe Internet sunt postate zilnic mii de anunțuri cu vânzări de autoturisme atât noi cât și second hand și poți începe de aici studiul pentru a găsi cea mai bună variantă pentru tine. 

Platforma cautimasina.ro te va ajuta să identifici cele mai bune modele de mașini pentru tine. Funcționând ca un agregator, platforma preia din peste 160 de site-uri de profil, toate anunțurile cu vânzări auto, fie că sunt mașini noi sau deja rulate. Partea bună este că vei găsi într-un singur loc toate anunțurile, fără să mai fii nevoit să treci de la un site la altul.

Pe baza unor criterii simple pe care poți să le completezi, ca brand, model, preț, anul fabricației, combustibil, caroserie, cautimasina.ro îți va returna toate anunțurile de mașini noi și second hand care se încadrează în criteriile tale.

De asemenea, ai o categorie specială de oferte în care vei descoperi reduceri de preț pentru cele mai interesante modele. În acest moment pe cautimasina.ro sunt listate peste 8500 de oferte cu vânzări de mașini noi și second hand și una dintre ele poate fi a ta. 

Ce este cel mai interesant la cautimasina.ro este faptul că pentru fiecare mașină pe care o cauți nu vei avea doar o descriere clasică a acesteia, ci pe baza algoritmilor speciali folosiți, poți analiza prețul, deprecierea și kilometrajul, dar poți verifica și istoricul auto. De asemenea, afli informații utile despre ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate, cost întreținere, afli ratingul pentru siguranță Euro NCAP dar descoperi și mașini și anunțuri similare postate în paltformă pentru a putea descoperi o variantă și mai potrivită. 

Toate aceste informații extra te vor ajuta să descoperi care sunt variantele potrivite pentru tine, atât din punct de vedere buget sau reduceri de preț pe care le poți obține, dar și din punct de vedere confort și plăcerea de a conduce o anumtă marcă. 

După ce ai identificat pe cautimasina.ro autoturismul care îți place, atunci când te vei întâlni cu proprietarul, analizează mașina atât la exterior cât și în interior pentru a te asigura că totul va funcționa perfect dacă o cumperi. Nu uita să negociezi prețul dar să și verifici dacă toate actele sunt în regulă.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed