AcasăActualitateCum plătești online taxa de pod de la Fetești în 2021

Cum plătești online taxa de pod de la Fetești în 2021

Taxa de pod de la Fetești o plătim de aproape zece ani și vom continua să o plătim în continuare, așa că pentru a nu risca o amendă, cel mai bine este să fiți siguri că ați achitat acest tip de taxă.

În primă fază, taxa de pod de la Fetești pute afi plătită doar la casieria de la pod, însă odată cu accentuarea digitalizării și pentru a evita cozile interminabile care se formau la bariere, s-a decis ca plata taxei de pod de la Fetești să poată fi plătită în mai multe moduri pe care oricine le poate accesa. Mai exact, taxa de pod de la Fetești se poate plăti:

  • online
  • la benzinării
  • la casieria de la pod
  • la puncele de lucru ale UNTRR

Pentru cei care conduc un autoturism taxa de pod de la Fetești va fi de 13 lei. Dacă faceți un drum dus întors, puteți achita două taxe de-odată.

Taxa de pod de la Fetești poate fi plătită înainte de plecare, dar și până la finalul zilei următoare. În cazul în care veți uita să o plătiți, veți fi amendat cu suma de 260 de lei, amendă pe care nimeni nu și-o dorește, având în vedere tariful de doar 13 lei.

Cum plătești online taxa de pod de la Fetești în 2021

Pentru cei care nu vor să plăteasca taxa de pod la casieriile sau la benzinăriile din țară și nici nu se descurcă cu plata prin SMS, de 3 euro, plata onlinte poate fi o soluție foarte simplă.

Tot ce trebuie să facă un șofer este să acceseze site-urile erovinieta.ro – operat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere
taxa-pod-fetesti.ro – operat de Uniunea Naționala a Transportatorilor Rutieri din Romania.

Taxa de pod costă tot 13 lei cu TVA inclus, adică aceșai valoare, pentru o singură trecere. Plata se poate face în avans, sau după ce ați trecut podul, până la finalul zilei următoare trecerii.

Ultimele Articole