Cum să dezactivezi Bixby de pe telefon sau de pe Samsung TV

Cum să dezactivezi Bixby de pe telefon sau de pe Samsung TV. Cei de la Samsung se așteptau ca asistentul virtual Bixby să fie un real succes, însă s-a întâmplat contrariul.

Bixby este poate unul dintre cei mai puțini populari asistenți virtuali, iar majoritatea utilizatorilor fie nu l-a configurat niciodată, în timp ce unii vor să scape de el.

Cum dezactivezi Bixby de pe telefon

Bixby poate fi dezactivat foarte ușor de pe telefon. Apasă butonul Bixby de pe telefonul tău Samsung, apoi apasă cele trei puncte verticale și intră în Setări.

Selectează opțiunea Bixby key și apoi Double press to open Bixby. Acum, asistentul personal se va activa la două apăsări de buton.

După ce ai selectat asta, vei vedea dedesubt opțiunea Use single press. Aici poți selecta ca orice altă aplicație care vrei să se deschidă automat atunci când apeși o singură dată butonul Bixby.

Cum dezactivezi Bixby de pe televizorul Samsung

În acest caz, lucrurile nu sunt atât de simple. Bixby nu poate fi dezactivat de pe televizor. Pe de altă parte, există întotdeauna și opțiunea să nu configurezi asistentul virtual de la bun început.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri