Cum se pune salata de roşii la borcan. Se mănâncă toată iarna

Cum se pune salata de roşii la borcan. Se mănâncă toată iarna. E foarte simplu să prepari salata de roșii la borcan. Dacă adaugi și morcovi, atunci vei obține o salată dulce, delicioasă, perfectă pentru zilele reci de iarnă.

Pentru rețeta de salată de roșii dulci pentru iarnă vei avea nevoie de următoarele ingrediente.

• roșii roșii – 1 kg și jumătate;

• ulei vegetal de 320 ml inodor;

• kilogram de morcovi;

• usturoi tocat – 50 grame;

• sare și piper – la gust;

• 100 de grame de zahăr;

• 9% oțet – 50 ml.

Cum se pune salata de roşii la borcan. Se mănâncă toată iarna

În ceea ce privește modul de preparare, prima oară se spală legumele, iar roșiile tăiate în bucăți mici se amestecă cu morcovii tocați. Deasupra se adaugă zahăr și sare, iar totul se amestecă bine, iar mai apoi se toarnă și uleiul vegetal.

Toate Ingredientele se amestecă din nou bine, iar apoi se pun într-o oală cu pereți groși cel puțin timp. oră și jumătate la fiert. Se amestecă din când în când pe nu a nu se prinde.

Cum se pune salata de roşii la borcan. Se mănâncă toată iarna

Cu zece minute înainte de a opri focul se adaugă usturoiul, dar și ardeiul. După timpul alocat gătitului, scoateți vasul din căldură, turnați otetul în amestecul de morcov-roșii, amestecați bine.

Răspândiți salata în borcane sterile pre-spălate uscate, iar mai apoi lăsați-le la răcit. Până le consumați, țineți-le departe de lumina directă a soarelui. Poftă bună!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed