Instanța a decis cum se va împărți averea lui Adrian Păunescu. Bunurile sunt evaluate la 3,7 milioane de euro

În anul în care Adrian Păunescu ar fi împlinit 80 de ani, procesul pe averea marelui poet se va încheia. Se pare că părțile s-au înțeles la o formă.

Judecătorii se pare că au reușit să pună capăt scandalului din familia creatorului fenomenului anilor ’80, Cenaclul ”Flacăra”, pe bunuri estimate la circa 3,7 milioane de euro.

Averea ar urma să fie împărțită între cei trei copii ai regretatului poet- Ana Maria Păunescu, Andrei Păunescu și Andreea Bîrlea, fiica ”nelegitimă”- la finele anului curent. Asta după 13 ani de judecată, de când Andreea a demonstrat că tatăl său este chiar Adrian Păunescu iar acesta a avut o relație extraconjugală. Revendicarea Andreei privind partea sa de moștenire nu le-a convenit fraților Ana-Maria și Andrei Păunescu.

Adrian Păunescu alături de o parte a artiștilor lansați de el, amintim:Nicu Alifantis, Evandro Rossetti, Mircea Vintila, Anda Calugareanu, Adrian Ivanitzchi, Doru Stanculescu, Gheorghe Gheorghiu și Dumitru Farcas

Instanța a decis cum se va împărți averea lui Adrian Păunescu. ”Cred ca până la finalul acestui an să se încheie procesul

 ”Procesul cu frații mei este în continuare pe rol, nu s-a terminat încă. Următorul termen este pe data de 26 iunie unde se vor audia mai mulți martori din acest dosar. Sper și cred ca până la finalul acestui an să se încheie procesul. Ne judecăm de aproape 13 ani pentru moștenirea lăsată de tatăl meu. Nici nu mai știu câți bani am pierdut pe la avocați, în toți acești ani. Nu mai contează, nu vreau să mă mai uit în urmă. Ce a fost, a fost și gata! S-a dus! Este normal să nu mă las. Este dreptul meu să primesc o parte din moștenirea lăsată de el. Adrian Păunescu este tatăl meu și am acest drept. Este indiscutabilă această situație”, a declarat pentru Click, Andreea Păunescu.

Se pare că cea mai mare paete din avere îi revine lui Andrei Păunescu, urmează pe lista succesiunii Carmen, cea care i-a fost soție poetului. Și fiicelor lui Adrian Păunescu -Ana Maria și Andreea- le revin cote din moștenire.

Adrian Păunescu a lăsat în urma sa 6 case, un teren în Voluntari și obiecte de artă

Conform experților imobiliari citați de presă la moartea poetului, Adrian Păunescu a lăsat moștenire şase case (evaluate la peste 1,7 milioane de euro), un teren în Voluntari, de aproximativ două milioane de euro, și bijuterii, obiecte de artă şi conturi bancare de 43.800 de euro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed